Ha tartom a deficitet, de majdnem minden nap eszek édességet, akkor fogyhatok?
Részben tényleg nem igaz. Mivel amúgy is elfog tűnni az izomzat. Az izomrendszer puszta fenntartásához is rengeteg kalória kell. Ha nem kapja meg a szervezet a szükséges kalóriát, akkor azt fogja ledobni magáról, amit a legnagyobb meló megtartani, az izmot. Ha a bizonyos tápanyag helyett, ami lassíthatná az izom lebomlását (pl fehérje) te édességet eszel, akkor meggyorsítod az izom leolvadását.
Szóval az valós, hogy skinny-fat leszel.
A 4-esnek igaza van, még ha kicsit túltolta is, természetesen nem úgy fog kinézni, mint egy izomsorvadásos, de a tükörbe nem azt a képet fogja látni, mint amit akart, lötyögős test, belet ereszt, pálcika kar, láb.
A megoldás, tornázás és ritkítsd az édességeket, nem muszáj lemondani róluk, de ne legyen majdnem minden nap.
Én is majdnem mindennap ettem/eszek egy kis nasit(persze nem a kalóriák felét teszi ki és figyelek hogy pl akkor kenyeret, tésztát ne) de mellette nagyon sokat mozgok és figyelek hogy elég fehérjét is egyek. Sikerült így elérnem a vékony, de formás, feszes alakot amit akartam.
Amivel viszont problémám van,az a rost,vitamin bevitel. Sajnos az édességek sok helyet elfoglalnak a "jó" szénhidrátok helyett. Szóval nem mondom hogy tökéletes így, de nekem tartható legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!