Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptemberben elkezdtem minden nap úszni és nem figyeltem hogy mit eszek és fogytam 4 kilót. Most december óta figyelem ugyan azt sportolok és napi 1000-1200 kalóriát eszek és egy deka nem megy le, bár a kari alatt visszahíztam 2 kilót. Elkezdett raktározni a szervezetem? 169cm 62 kg.
2021. jan. 10. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A fogyás viszonylag lassú folyamat. Az elején beindul utána pedig személyenként változóan megakad. Tarts ki továbbra is és csináld azt amit eddig:) vagy mellette kezdj el még futni
2021. jan. 10. 21:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Néha szoktam, inkább a gyors sétát és a biciklizést bírom, de így is el se hiszem hogy eddig bírtam ezt:) Akkor rendben folytatom;)
2021. jan. 10. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ahogy az elsô mondja.

és egyébként olyan nincs, hogy raktároz a szervezet (kalóriadeficitben), csak olyan van, hogy az anyagcseréd alkalmazkodott a diétához és már kevesebb kalóriával is beéri. ezért híznak vissza sokan, nem azért mert raktároznak, hanem mert a diéta elôtt mondjuk 1600 kalória volt az alapanyagcseréjük, utána meg 1300 és visszamennek a diéta elôtti kalóriákra. az rögtön napi 300 kalória plusz.

remélem valójában nem 1000-1200 kalóriát eszel.

tovább meg esélyes, hogy azért nem megy, mert már eléggé sovány vagy.

ha formásodni szeretnél építs izmot, szuper alakod lesz.

2021. jan. 10. 23:18
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben..soványnak még nem mondanám magam, de igen 1200 kaloriat eszek es tenyleg eleg..akkor minden rendben☺️
2021. jan. 11. 14:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztook, frissítés. 171 cm és 59-et mutatott a mérleg😍😍lehetséges ez, hogy tényleg ilyen gyorsan visszament az a +2 amit a kari alatt felszedtem?
2021. jan. 14. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!