Fogyok, viszont a hasam pufi. Mit csinalhatok rosszul?
17eves lany vagyok, 155cm 46kilo. 2-3kilom van hatra amitol szeretnek megszabadulni de egy ideje mar nem mozdul a merleg.
Azt mondanam hogy augusztus kornyeken kezdtem el egy tisztabb eletmodot elni etkezes teren, sporttal vegyitve. Kaloria deficitben vagyok, 110g ch, 90g feherje vamint 41g zsir, ennel lejjebb viszont nem szeretnem vinni a kaloriamat ugyanis igy is 1000-900kornyeken ingadozik.
Igy hogy bejott a karanten az edzoterem kilove, de ezt itthon sulyzos edzesekkel kompenzalom valamint emellett heti 3-4x futni jarok. Reggelente lapos a hasam am ahogy megiszok egy pohar vizet, vagy kavet bepuffad. Ez lehet valami emesztorendszeri problema jele vagy valamit rosszul csinalok?
Semmit.
A fogyás az az egész testet érinti,és nem célzottan csak a hasról fogy rögtön valaki.Onnan a legnehezebb úgy fogyni,hogy máshonnan meg nem fogy az ember.Ez egy hosszabb folyamat,ha általánosan fogy valaki,akkor hasról is elindul előbb-utóbb.
Nagyon fontos általánosságban:
18 óra után nem enni már!
Tilos jóllakni!
Többször keveset kell enni!
Reggelizni mindíg kell!
Nagyon keveset eszel.
Nincs is már miből fogynod.
Mivel vékony vagy, így gondolom, a hasad sem hájas, hanem inkább nem eléggé feszes. Így olyan gyakorlatokat végezz, ami feszesíti a hasfalat, javítja a tartást. Nemcsak hasizomgyakorlatok, de a hát, az oldalsó rész erősítése is.
"Reggelente lapos a hasam am ahogy megiszok egy pohar vizet, vagy kavet bepuffad. Ez lehet valami emesztorendszeri problema jele vagy valamit rosszul csinalok?"
Jezusgyerele... 🤦🏼♂️
Koszonom szepen az eddigi valaszokat, bar nem gondolom hogy meg minusz 2-3kilo olyan drasztikus lenne.:)
Picit tisztitok a helyzeten, hogy az utolso kommentelo is ertse a problemamat: termeszetesen tudom hogy a puffadas eves, ivas utan normalis de az en reszemrol ez inkabb egy kifejezetten az alhas tajekan torteno puffadas, es neha neha egy picit diszkomfort erzessel jar. Ezert is tettem fel azt a kerdest hogy elofordulhat e, hogy emesztorendszeri problema van a kepben, nyilvan nem az a problemam hogy nem ugyanolyan a hasam a nap folyaman mint reggel, tudom hogy ez termeszetes.
Szivesen varok meg valaszokat, de koszonom meg egyszer az eddigieket is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!