Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
198 cm vagyok 98-99 kg. 32 éves. Ülőmunkát végzek. Majdnem minden nap sétálok 1 órát. Kb 2 hete 2000 kalóriát vagy kevesebbet eszek, mert ennyi kell a fogyásomhoz. Minden félét szoktam enni. Miért nem fogyok? Pedig a tükörben látom hogy laposabb a hasam és más is mondta már. Egyek kevesebbet?2020. dec. 4. 17:43
1/11 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy a tojást nem bírom valahogy, mindig felfúvódok.
2020. dec. 4. 17:45
2/11 anonim válasza:
Ülőmunkára 2000 kalória és nem fogysz? Szinte hihetetlen! Sétálsz is majd mindennap? It valami ördögi dolog van a háttérben. Mindenfélét eszel? Vagyis cukrot, szénhidrátot is és nem tűnnek a kilók? Hogy lehet ez?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem vicc a kérdés, komolyan írtam. Eszek cukrot is pl kávéba.
2020. dec. 4. 17:49
4/11 anonim válasza:
Amúgy az hogy lehet, hogy 198 centihez 98kg neked sok? Én 184 vagyok és nekem a célom a 90kg, mert annyival már nem voltam dagadt.
5/11 A kérdező kommentje:
Egészség szempontjából nézem magam. És 10 kg le kéne adnom.
2020. dec. 4. 17:57
6/11 anonim válasza:
Ha nincs rajtad különösebben sok zsír, akkor felesleges egszség miatt fogyni. inkább azt mondanám, hogy ha most nem edzel, akkor kezdj el valami otthoni saját testsúlyos edzést és figyelj oda a fehérjére.
7/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi
2020. dec. 4. 18:20
8/11 anonim válasza:
Ha megis fogyni akarsz a szenhidratokat hagyd el:) cukor, kenyer, teszta. Regota nem eszek ilyeneket es nagyon jól erzem magamat. Próbáld ki ha gondolod:) mondjuk egy honapig.
9/11 anonim válasza:
184 cm vagyok és max 89 voltam az átlagom 84 kg, kb 15 éve, a magasságomba az átlag 100 kg, a 198 cm hez nem tudom mennyire lehet sok a 100 kg , ha semmi izmod nincsen mint sok 2 méteres embernek ,csak hús van rajtad akkor értem.
10/11 anonim válasza:
Hagyd el a cukrot az étrendedből, kivéve a gyümölcscukrokat. Ami nekem segített fogyni az a változatos étrend volt (65 kilóról fogytam le 58 kilóra kb 3 hónap alatt). Tehát pl reggelire heti 2x tojás (persze ezt hagyd ki ha puffadsz tőle, helyettesítheted pl avokádóval) meg zabkása (a cukormentes fajta, de banánt, almát rakhatsz bele és finom lesz), ebédre 1x vörös hús, többin zöldség és fehér hús/hal kimért adagokkal, vacsira hideg étel és kis adag stb stb. A legfontosabb, hogy az anyagcseréd felgyorsuljon, úgy lehet a legtöbbet és a legegészségesebben fogyni. Valamint fontos hogy napi 2 óra sport valamilyen formában (séta is elég) meglegyen. Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!