Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Segítség, miért nem fogyok?

Segítség, miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

125,5kg vagyok beállítottam a yazioban 2000kalóriát, emellé naponta kardiozom is, és már elkezdtem kisebb súlyzós edzéseket is csinálni.

Az órám szerint napit 800-900kalóriát elégetek.

Még sem fogyok, mi lehet a baj? Mit csinálok rosszul?

#miértnemfogyok
2020. aug. 18. 15:37
1 2
 1/18 anonim válasza:
28%
Mert sokat eszel! Kevesebbet egyél, akkor talán lefogysz!
2020. aug. 18. 15:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mióta csinálod?

Ha már legalább két hónapja, és kevesebb, mint 2 kg-ot fogytál, akkor fordulj a háziorvosodhoz. Ki kéne deríteni, hogy nincs-e inzulinrezisztenciád vagy ilyesmi. Ha nincs, akkor is az orvostól kéne tanácsot kérned.

Egyéb esetben pedig csak légy türelmes. Nem mindenki kezd el azonnal fogyni. Azt persze feltételezem, hogy jól számolod a kalóriákat, betartod a keretet stb. Tipikus hiba, hogy a cukros üdítőkkel bevitt kalóriát nem számolja valaki.

Esetleg vegyél egy szabócentit és mérd pár hétig, hogy nem vékonyodsz-e (pl. combon). De ennyi sporttal, ekkora testtömeggel és ezzel a kalóriakerettel fogynod kéne a fizika szabályai szerint.

2020. aug. 18. 16:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
#1: egy 125 kilós embernek, aki naponta 800 kcal értékben sportol, egyáltalán nem sok a 2000 kcal. Talán inkább kevés.
2020. aug. 18. 16:03
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem iszom üditőket csak vizet abból is igyekszem a napi 3 litert meginni.

Nincsen se inzulinrezisztenciám se semmilyen betegségem.

2020. aug. 18. 16:09
 5/18 anonim ***** válasza:
16%
Azért mert nem vagy kalória deficitben.. Napi 2000 kcalt eszik egy nap egy átlagos ember aki nem fogyókúrázik, én a helyedben megpróbálnám 1600-al elsőnek.
2020. aug. 18. 19:39
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

ahogy előttem írták, állj át 1600-ra, de én 1300-at javaslok..nem kell annyi víz, értelmetlen, mégha nagyobb testméreted is van.a levesek, teák, lötyögős ételekben is van víz, felesleges még ráinni.

Lépj be a kaloriabazis.hu-ba, én egy éve azzal tervezem meg a napi étkezésem.12 kiló lement eddig. Még van mit ledolgozni. Cserébe nem sportolok, nem sétálok, ülök egész nap, a tervezés az alapja mindennek. Mindennel ehyütt két liter folyadékot nyelek egész nap.

Nem sértegetni akarlak, de valamit rosszul csinálsz. Amikor még száz felett voltam, akkor volt a legkönnyebb fogyni...a sok vízből könmyű leadni.

A vesédre vigyázz, ne sörözz, ne igyál cukros üdítőket(sem)

Járj szerencsével

2020. aug. 18. 20:36
 7/18 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy, és milyen nemű?
2020. aug. 18. 22:04
 8/18 A kérdező kommentje:
170cm és nő
2020. aug. 19. 00:21
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
#8-as Teljesen jó a 2000kcal, még úgy is, hogy valószínűleg az órád durván túlbecsüli a napi mozgást. Ahogy előttem írták, ezzel fogynod kellene, heti legalább 0,5kg-ot, ha hosszabb ideje nem mozdul, akkor is, ha nem vagy IR-es érdemes lehet megváltoztatni a makrók arányát, levinni a szénhidrátot, és emelni a zsírt.
2020. aug. 19. 01:01
 10/18 anonim ***** válasza:

Mióta csinálod? Ha 2 hete, talán több idő kell, hogy beinduljon. Ha 2 hónapja, akkor rosszul raktad össze az étrended, nem jó az összetétel. Makrók hogy állnak?

Csak egy tipp: sok lehet a szénhidrát, 2000 kalória meg jó, vagy mehetne akár több is...

2300-2500 kcal közt vagyok majdnem másfél éve( bár nem ez alapján eszem). Kevés 80-85g szénhidrát, sok fehérje, sok zsír, és simán fogytam 56 kilót, 170kg-->114kg. Igaz én inzulinrezisztens, pcos, és pajzsmirigy alulműködésem is van...

2020. aug. 19. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!