Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy ha én egy nap annyi...

Hogy ha én egy nap annyi kalóriát viszek be amennyit lehet ahhoz, hogy fogyjak. Mondjuk 1600 kalóriát, de pl fehér kenyeret meg pl tésztát eszem, de benne vagyok a keretben akkor fogyok?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni valamennyit meg laposabb hasat és kerekebb feneket. Figyelek arra hogy arányaiban megfelelő legyen a fehérje szénhidrát és zsír eloszlása és hogy benne legyek a kalóriadeficitben. De azt nem tudom hogy akkor is sikerül elérni az eredményt, ha ilyeneket eszem. Nem csokira meg cukros dolgokra gondolok. Csak mondjuk ha azt eszem, amit itthon főznek.
2020. szept. 30. 21:50
 1/3 anonim válasza:
64%
Ha kalóriadeficitben vagy, a fogyás mindenképp meg fog indulni. Itt jön hozzá az, hogy a napi kalóriaszámod milyen arányban van felépítve. Természetesen ez hosszú távon a testösszetételedre lesz hatással.
2020. szept. 30. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Fogyni fogsz, de az ilyesmit óvatosan, egyél hozzá minél több zöldséget, hogy jól is lakj.
2020. szept. 30. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Lapos hashoz, kerek fenékhez kevés a megfelelelő étrend. Ahhoz már mozgás is kell. Szép fenékhez guggolni kell és sokat. Ahogy edzésre járó csajok között a mondás járja: "Már tündérkeresztanyád is megmondta, hogy szép fenékhez súllyal kell guggolni!"
2020. okt. 2. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!