Hogy ha én egy nap annyi kalóriát viszek be amennyit lehet ahhoz, hogy fogyjak. Mondjuk 1600 kalóriát, de pl fehér kenyeret meg pl tésztát eszem, de benne vagyok a keretben akkor fogyok?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni valamennyit meg laposabb hasat és kerekebb feneket. Figyelek arra hogy arányaiban megfelelő legyen a fehérje szénhidrát és zsír eloszlása és hogy benne legyek a kalóriadeficitben. De azt nem tudom hogy akkor is sikerül elérni az eredményt, ha ilyeneket eszem. Nem csokira meg cukros dolgokra gondolok. Csak mondjuk ha azt eszem, amit itthon főznek.2020. szept. 30. 21:50
1/3 anonim válasza:
Ha kalóriadeficitben vagy, a fogyás mindenképp meg fog indulni. Itt jön hozzá az, hogy a napi kalóriaszámod milyen arányban van felépítve. Természetesen ez hosszú távon a testösszetételedre lesz hatással.
2/3 anonim válasza:
Fogyni fogsz, de az ilyesmit óvatosan, egyél hozzá minél több zöldséget, hogy jól is lakj.
3/3 anonim válasza:
Lapos hashoz, kerek fenékhez kevés a megfelelelő étrend. Ahhoz már mozgás is kell. Szép fenékhez guggolni kell és sokat. Ahogy edzésre járó csajok között a mondás járja: "Már tündérkeresztanyád is megmondta, hogy szép fenékhez súllyal kell guggolni!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!