Ti egy farmert illetve fehér nadrágot, szoknyát csak egyszer vesztek fel, vagy amennyiben nem látszik rajta, semmi, akkor akár többször is?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 13:34
1/5 A kérdező kommentje:
persze két mosás közt gondolom
2014. jún. 20. 13:37
2/5 anonim válasza:
nadrágot ha egész nap rajtam van akkor 2 nap után már általában kimosom ha csak 1-2 órára veszem fel akkor elmenni boltba ide-oda akkor több napig is elhasználom
3/5 anonim válasza:
Van egy jó módszer: szagminta :DD
De tényleg :))
4/5 anonim válasza:
Én többször is felveszem a farmert meg a fehér nadrágot is. Persze nyilván csak akkor, ha nem lett koszos. Irodában dolgozom, nem igazán koszolom össze. A szoknyákat általában viszont csak egyszer veszem fel, mert a legtöbbje nagyon összegyűrődik a nap végére.
5/5 anonim válasza:
ha csak pár órát van rajtam, akkor kb 3x veszem fel, de ha egész nap rajtam van, akkor megy a mosásba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!