Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoliba akarok menni, de nem...

Szoliba akarok menni, de nem akarok leégni. Már többször voltam, de sajna nem folyamatosan, nem vagyok nagyon fehér de brna sem. és azt akarom kérdezni, hogy 30 faktoros krémmel bekenhetem magam előtte?

Figyelt kérdés
Mert nincs pénzem olyan krémet venni ami a szolikban van..
2009. jún. 19. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyennel bekenned magad. Fokozatosan növeld a bent töltött időt,először csak egy héten 1x és nagyon kevés időre. Minden nap kend magad testápolóval. De ilyen faktoros krémeket tudtommal nem kell használni,én legalább is nem használtam soha és nem is hallottam róla. És a krémek,amik a szolikban vannak....hát jót róluk csak 1-2 embertől hallottam.
2009. aug. 4. 09:09
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!