Ebben a hónapban nem szedtem a gyógyszert, de előtte folyamatosan. Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Egy kis barna, majd fehér folyás. Ennyi. Most csak megbolydult a ciklusom?
Őszintén nem lenne baj, mert kb. 3 hónapja szedem újra, mert 1 évig nem sikerült a baba. :( És nem védekeztünk csak annyival, hogy nem ment el bennem a Párom. Megbeszéltük, hogy szüneteltetjük azért, amiért itt sokan. ( pénzügyi helyzet, munkahely, stressz... stb) De körülöttem mot mindenki terhes. Csak még én nem. 26 vagyok. Párom 32. első gyerek lenne. De nem hiszek benne, hogy éppen most sikerült volna.
Csak annyi lett volna a kérdésem, hogy esetleg járt e már így valaki? Hogy 1 hónap szünet, és később jöt meg, vagy esetleg teherbe esett.
köszönöm a válaszokat! Ma 30. nap, és még mindig nincs semmi, csak minimális barna, aztán fehér folyás. Megfogadtam, hogy nem veszek tesztet. egy éve, mikor próbálkoztunk annyit vettem hiába...
A férjemnek tegnap mondtam. Örülne neki... meg én is, ha...... de már nem reménykedek, csak kicsit :)
Mostanában azt hallani mindenhonna, hogy abbahagyták a próbálkozást, és mikor nem is gondoltak rá, összejött. :) Hátha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!