Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha 120kg vagy 160cm-vel és...

Ha 120kg vagy 160cm-vel és mindennap futópadon gyalogolok 30 percet, azzal fogyok?

Figyelt kérdés
Étrendre nem figyelek.
2020. dec. 11. 19:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
5%

Nem valószínű.

Legalább szabadban gyalogoljál legalább hetente 3x 60 percet és ételeket cseréld le.

Mondjuk én nem hiszek ebben a fogyókúrában, de ezt szokták mondani.

Én sose tudtam a súlyomat befolyásolni se mozgással, se ételekkel, de sose voltam túlevő se.

2020. dec. 11. 19:29
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Ha a kajára nem figyelsz, felejtsd el a fogyást. Az kb 70%-ban csak az étrenden múlik, a maradék a sport.

Ráadásul ekkora túlsúllyal nem is szabad futni, tönkreteszi a térdizületeidet.

2020. dec. 11. 19:33
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
A 30 perc kevés, légyen inkább egy óra. Ha nem is akarsz annyira számolgatni, arra figyelj oda, hogy ne egyél többet, mint korábban, mármint kalóriában. Vagy válassz ki egyfajta kaját, amiben sok kalória van, és azt száműzd (mondjuk a cukrot. Vagy a vajat/zsírt)
2020. dec. 11. 19:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Gyors gyalogolás kb 6km/h és 2km/h között szokott váltani a gép így fokozatos lesz vagy milyen
2020. dec. 11. 19:47
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
NEM!!! Ha ugyanúgy zabálsz...
2020. dec. 11. 19:49
 6/15 anonim válasza:
100%
Akármilyen mozgás kalóriát éget. Annál többet mozgunk, annál többet égetünk el. Ha sokat szeretnél fogyni, akkor sokat kell hozzá sportolni és megfelelően kell táplálkozni.
2020. dec. 11. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Inkább 5-6 óra tempós gyaloglással, talán.
2020. dec. 11. 20:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora súllyal sztem eleinte örülni fogsz, ha 3-4 km menni fog 1 óra alatt. Ha túlságosan gyors a tempó, kicsinálod magad és a motivációdat is elveszíted. A pad helyett én szabadtéri gyaloglást javaslom, több energiát igényel, így többet fogsz égetni.
2020. dec. 11. 22:08
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Mit vársz 30 perc sétától? Ez gyakorlatilag semmi. Amennyi kalóriát az égetne kb annyit ér mintha leugranál a boltba meg vissza. Egyébként meg edzhetsz akármennyit, ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz. A kalória a legfontosabb. Ha te egy nap 2000 kalóriát égetsz el, és 2200-at viszel be, hízni fogsz. Ha 2000-et égetsz, és mondjuk 1700-at viszel be, fogyni fogsz. Ennyire egyszerű. Még számolgatni se feltétlen kell. Valamivel kevesebbet eszel, és elkezdesz valamit mozogni, és ha nem mozdulnak a kilók akkor még kevesebbet kell enni, vagy emelni a mozgás intenzitásán/volumenén.

Bevitt kalóriamennyiségtől TÖBB elégetett kalória = *fogyás*. Pont.

2020. dec. 11. 23:12
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Ezzel a súllyal miért nem az az első, hogy kevesebbet eszel? Ettől nem fogsz fogyni. Jó lenne endokrinológiai kivizsgálás is.
2020. dec. 12. 00:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!