Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha 120kg vagy 160cm-vel és...

Ha 120kg vagy 160cm-vel és mindennap futópadon gyalogolok 30 percet, azzal fogyok?

Figyelt kérdés
Étrendre nem figyelek.
2020. dec. 11. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha az étrended összetételén , minőségén nem változtatsz, nem sokat fog érni a mozgás önmagában.

Páromnak olyan munkája van, hogy jön megy napi 10 órában, mégis felszedett kb 5 év alatt 36 kilót, mert mellette ott a fehérlisztes tészta, fehér rizs, sok krumpli, cukros édességek, csipszek, rengeteg szénhidrát, a nagy része finomított. Mióta hallgat rám és étrendet is módosított, már fogyott 15 kilót.

2020. dec. 12. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

6 km/óra az lóf. Annyival sétál bárki. Meg 30 perc alatt le sem izzadsz.

Ha tempót futnál 30 percig(nem 10 km/óra hanem legalább 12!!), akkor az már számítana valamit.

Ahogyan fent is írta valaki, több órát kell. Menj el túrázni hetente többször! Délelőttől sötétedésig.

2020. dec. 13. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12: cipeltél már magadon 60 kg túlsúlyt? A kérdezőnek ennyit kéne leadnia. Vegyél a hátadra csak egy 30 kgs hátizsákot, megnézlek hogy futsz vele, vagy sétálsz le 6 km-t 1 óra alatt.

Ha most elkezd sétálni, 30 perc tempós sétától is meg fog halni, és olyan hatása lesz, mint egy normal súlyú embernek 1 óra kocogás.

2020. dec. 13. 13:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13. Nyilván nem volt soha nagyobb feleslege, különben nem írna hülyeségeket.

Minden mozgás számít, de érdemesebb és hatékonyabb étrendváltással együtt.

Én nagyobb súlyról kezdtem, 20-30 perces sétákkal, ahogy fogytam, és felszabadultam a + súly terhétől, és múltak el a fájdalmaim , és tudtam fokozni a mozgást. Persze az étrendváltás alap volt nálam. Azóta -73 kilónál járok. Még van 32 amin dolgozom. És de, eleinte 20 perc sétától is leizzadtam. Sokat számított, de kajaváltás nélkül szerintem nem lett volna elég hatásos pusztán a mozgás. Együtt a legjobb.

2020. dec. 13. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha 120 kilóig felmentél, akkor valszeg annyit tömöd a fejed, hogy fél óra séta nem számít semmit. Ha nem vagy hajlandó az étrendet rendbe rakni, akkor kár is elkezdened.
2020. dec. 16. 18:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!