Kinyiffantottam az elipszis tréneremet. Le fog állni a fogyásom?
Figyelt kérdés
Heti 6 napot edzek rajta 50 percet, de tegnap elszakadt az ékszíj. Most venni nemtudok egy újat, nemtudom mit csináljak. Fitness kilőve, mivel pici lányommal vagyok itthon és nincs kire hagyjam. Kalóriát számolok, 2100 az alap 1700 viszek be. Ugye nem hízok vissza? Vagy cigyem le a kalóriát is?2020. szept. 9. 08:35
11/14 anonim válasza:
A fogyáshoz nem kell feltétlenül mozgás, leviszed 1500-ra a kereted, és mintha mi sem történt volna. Naponta 1/2 óra séta a babával, meg az otthoni tevékenység is megfelel.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat.
2020. szept. 9. 12:50
13/14 anonim válasza:
Babakocsival futás? Hordozókendős séta? A babakocsis futás tapasztalatom szerint sokkal izgibb a babáknak, mint a séta. Ha nem bírod, akkor futás amennyit tudsz, akár csak pár lépés, aztán séta, aztán megint futás stb.
Persze csak áthidaló megoldásként, míg meg nem javítják a gépet. De amúgy ennyi ideig akár fitneszrékát is el tudod szerintem viselni - legalább lesz mire visszagondolni, hogy hálát adj, mikor végre megint az elliptikus masinát hajthatod.
Vagy kitalálhatsz ugribugri kardió gyakorlatokat, amit babával a kézben is tudsz csinálni. Szerintem imádni fogja :-), és minden ilyen játék jót tesz az egyensúlyérzék fejlesztésének.
14/14 anonim válasza:
én helyben szoktam futni, a Google fit alkalmazás mindig azt hiszi hogy elliptikussal nyomom ez idő alatt, úgyhogy gondolom addig jó amíg megjavitják ez is, és olcsóbb is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!