Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kinyiffantottam az elipszis...

Kinyiffantottam az elipszis tréneremet. Le fog állni a fogyásom?

Figyelt kérdés
Heti 6 napot edzek rajta 50 percet, de tegnap elszakadt az ékszíj. Most venni nemtudok egy újat, nemtudom mit csináljak. Fitness kilőve, mivel pici lányommal vagyok itthon és nincs kire hagyjam. Kalóriát számolok, 2100 az alap 1700 viszek be. Ugye nem hízok vissza? Vagy cigyem le a kalóriát is?
2020. szept. 9. 08:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Cseréltess ékszíjat rajta.
2020. szept. 9. 08:41
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Jó, akkor ma ebben az 50 percben megnyitasz valami videót a youtube-on és tornázol arra. Bonyolult, mi?
2020. szept. 9. 08:54
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Most szép az idő, fogd a kisasszonyt, és menjetek el arra a napi 50 percre tempósan sétálni, vagy futni. A semminél több.
2020. szept. 9. 09:04
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem bonyolult, bunkó kettes válaszoló. Tudom, neked rohadt hihetetlen, hogy valaki nem szereti a Sóher Rékuci fajta ugribugrit. Ha neked tettszik, csináld, és nem a tornához kértem tanácsot.
2020. szept. 9. 09:21
 5/14 A kérdező kommentje:
3-as, szoktam vele sétálni, de nem bír olyan sojat egy helyben ülni. 8 hónapos, mióta megtanult mászni, csak az érdekli.
2020. szept. 9. 09:22
 6/14 A kérdező kommentje:
1-es váladzoló, hol lehet rá ékszíjat venni? Már k~rdeztem másgol is, de senki sem tudja.
2020. szept. 9. 09:23
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Minek kérdezel, ha semmi nem jó? Sajnállak, ha neked a mozgás kimerül az ET-ben meg Rékában. Szar lehet.
2020. szept. 9. 09:30
 8/14 anonim ***** válasza:
98%

Google-be beírod a tréner típusát és azt hogy ékszíj, kifogja dobálni az oldalakat ahol lehet rendelni. Aztán keresel egy ügyes férfit az ismerőseid közül aki nagyjából képben van a műszaki dolgokkal és kicseréli neked.

Vagy neten keresel egy szervizt ahol ilyen gépeket javítanak és olyat válassz aki vagy házhoz megy, vagy megkérsz valakit hogy vigye el neked meg hozza is el.

Persze ez beletelik pár napba, de addig egyenlőre figyelj oda a kalória bevitelre és inkább végezz otthon nyújtó gyakorlatokat meg helyben futásokat meg keress ilyen fitness videókat vagy saját testsúlyos edzéseket. Igaz hogy ettől fogyni nem fogsz kb semennyit, de arra jó hogy szinten tartsd magad, meg nem árt ha picit regenerál a tested meg a nyújtások azok jót is fognak tenni. Némi pihenő nem fogja tönkretenni azt amit elkezdtél csak oda kell figyelni, és nem esz az hogy később hirtelen kifáradsz, legyengülsz és betegeskedni fogsz mert én sajnos így jártam.

2020. szept. 9. 09:59
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

keress ilyen fitness videókat

jaj, dehát az csak sóherréka, megmondta.

2020. szept. 9. 10:08
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Válassz más mozgásformát. Egyébként én teljesen megértelek. Az enyém annyira kinyiffant, hogy menthetetlen. Vannak mellette más eszközeim is, nem csak elipszisezni szoktam. Mellette rendszeresen kettlebellezek és van egy szobabiciklim is, plusz járok futni, úszni. De nagyon hiányzik az elipszis. Az kardió is volt, meg egy kicsit az izmaimat is megmozgatta mellette, a tartásomon is javított. Nagyon szerettem. Persze pótolható mással, de sok gyakorlatot kell kombinálni ahhoz, hogy együtt pótolják azt, amit az elipszis adott.
2020. szept. 9. 10:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!