Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi idő alatt hány kg-ot...

Mennyi idő alatt hány kg-ot sikerült fogynotok?

Figyelt kérdés
Indulási súlyt is írjatok légyszi. Leginkább azok érdekelnének akik kalóriaszámolással és sporttal fogytak le.
tegnap 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

178 cm/85 kg volt a kiindulási súlyom (negyvenes nő vagyok). Egy éve váltottam életmódot, azóta 16 kg ment le úgy, hogy nem tudtam folyamatosan sportolni (volt egy műtétem és egy csonttörésem is), illetve nyáron kicsit lazábbra vettem a dolgokat.

Kaloriaszámolás és sport segített (kardió és súlyzós edzés), illetve nagyobb fizikai aktivitás a sporton kívül (lift helyett lépcső, több séta).

tegnap 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
13. hónapja csinálom, 38 kg. Még 12 kg-t szeretnék.
tegnap 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
7-8hónap 15kg
tegnap 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:

3-4 hónap alatt 10 le, majd kb. fél év alatt 10 vissza. Jojó.

Kalóriaszámolással, de sport nélkül.

tegnap 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
14 hónap 50kg 112ről indultam.
tegnap 22:30
 6/9 anonim válasza:
0%

Kb. fél órám ment el rá (igaz mobillal elment) egy zacskó sós mogyoró után fél-egy kg. Szenvedtem vele, de megérte. A kávé is segített.

Aldassék érte az Úr neve.

ma 01:12
 7/9 anonim ***** válasza:
138-ról indultam, 10 lement azzal, hogy kevesebbet ettem, aztán elkezdtem számolni 1 éve és azalatt 32 ment le, még 10 van vissza, de ezzel nem foglalkozok nagyon, hogy mennyi idő lesz még, lemegy amikor lemegy.
ma 07:49
 8/9 anonim ***** válasza:
3 hónap alatt 8 kg. Volt már, hogy 74-ről 66-ra, de olyan is, hogy 65-ről 57-re. Csak kalóriaszámolással. 160N
ma 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:

171 cm vagyok, 53 éves. Tavaly augusztusban 101 kg voltam. Jelenleg 84. Tehát kb. 5 hónap alatt 17 kg-ot fogytam. Szeretnék még kb. 8-9 kg-ot.

Kajálásra figyelek, de egyáltalán nem koplalok, inkább csak mértékletesen eszem és megválogatom, hogy mit (kevés étel tiltólistás), továbbá hetente kétszer súlyzós edzés, valamint egyszer 10 km gyaloglás.

ma 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!