1/7 anonim válasza:
azt felejtd el. Az izomzatodból is veszítesz, az immunrendszered gyengül, tessék helyette normálisan diétázni és mozogni egyszerre.
2/7 anonim válasza:
Én 7 kilót adtam le 1.5 hónap alatt, naponta kb 700 kalóriát ettem és naponta kb 40-50 percet mozogtam. Még kb 5 kiló van hátra, ezt már normálisabban, 1050 kalórián teszem.
3/7 anonim válasza:
Semmiképp nem jó ötlet...lehet,hogy gyorsan kevesebbet mutat a mérleg,viszont minden amit megeszel utána sokkal jobban elraktározódik. Diétázz inkább,ahogy az előttem szóló is javasolja de semmiképp ne koplalj!
4/7 anonim válasza:
"Az izomzatodból is veszítesz"
haha. hát igen
a víz mellett
5/7 anonim válasza:
koplalás= minimális vagy semmi kaja + víz. Diéta= előre eltervezett mennyiségű és milyenségű étel, kiszámolva benne a kalóriákat és különböző anyagokat. Ami esetében kevesebbet viszünk be, mint amit ledolgozunk, no de azért beviszünk. Az ember alapvető élettani funkcióihoz is kell bizonyos mennyiségű energia, nem is kevés,( utána lehet nézni a pontos számoknak). Ha többet égetünk, mint amit beviszünk, sínen vagyunk, de ha semmit se viszünk be, az a ló tulsó oldala, és káros az egészségre. Emellett szerintem sokkal szebb diétázni és mozogni, miközben bizonyos idő alatt sikereket érünk el, és a mozgás egyre könnyebb lesz, mint betegesen rosszul érezni magunk és semmit se enni, és nem mozogni. A mozgás örömöt okoz. Persze ha elég ideig csináljuk és figyelünk a fokozatosságra. De szerintem ezekkel semmi újat nem mondok.
6/7 anonim válasza:
az izomnak semmi koze a fogyashoz. itt tul sokaknak bunny mar atmosta az agyat
7/7 anonim válasza:
az izom adja az alakodat, vagyis inkább a zsír izom arány
két oldalú dolog, tehát 160 centis nőként 60 kilósan lehetsz nagyon jól kinéző valaki több éves edzésmúlttal izmosan, vagy egy hájpacni.
ezért az egyik legnagyobb átverés az egész fogyóiparban, hogy ahhoz hogy jól nézz ki súlycsökkenés kell
mert ugye senki sem a számra haragszik amit a mérleg mutat. hanem amit a tükörben lát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!