Fogyhatok koplalással?
Nem a szokványos le tudok fogyni egy almával plus egy péksütivel dologra gondoltam,hanem arra hogy a fehérjét maximálisan beviszem pl. csirkemellel de mellé csal zöldséget és elvétve gyümölcsöt ennék viszont nem figyelgetnék kalóriákat,tejterméket sem ennék ezt eddig se nagyon tettem
pl.
Reggeli: két főtt tojás,gépsonka,zöldségek
Ebéd:leves ( zöldség leves lisztes bizbasz nélkül) csirkemell,saláta + gyümölcs
vacsora: pl párolt zöldség hússal
vizet innék és zöld teát natúran,mellette sportolnék heti 4 alkalommal. Szerintetek? utána ha van eredmény és tetszik,amit látok súlytartásnál az lenne a szabály hogy normális étkezés ugyanígy csak néha egy kis kenyérféle,több tejtermék,másféle főtt kaja,meki cukros lötty,csoki havi 1-2x vagy üneppekkor.. eddig mindennap ment a gyorskaja+csoki+cukroslötyi+egy megállótsetudoklesétálni kombó 19/L
Teljesen jó terv, csak ugye nem tudom, mekkora a mennyiség. A nagyon durva kalóriadeficit kockázatos, azt nem ajánlom, de a Te döntésed, mennyire mész le, a menüterved elnézve elég esélyesnek tartom, hogy megvan a magadhoz való eszed.
Ha éhes vagy, egyél, a mozgás nagyon jó, normál esetben amellett nem kell koplalnod, anélkül is közel maximális mértékben fogysz. Ha a kalóriadeficited brutális, akkor se fog lemenni heti 3 kiló, mert nem tud, ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!