Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel, módszerekke...

Milyen módszerrel, módszerekkel sikerült fogynotok?

Figyelt kérdés
Én most kezdtem el, sajnos van rajtam +10 kg. Kíváncsi vagyok, hogy másoknak hogyan sikerült fogyniuk.
2015. febr. 25. 19:31
 1/6 anonim válasza:
53%
Nekem a meizitanggal étvágycsökkentővel sikerült, elég hatékony!!:))
2015. febr. 25. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Én szobabiciklizek napi fél órát,aztán tornázom(videókból szedtem a gyakorlatokat)heti 3x súlyzós edzés.Kenyeret,tésztát,cukros dolgokat egyáltalán nem eszek.Hús,zöldség,tojás,túró,néha gyümölcs.Ha nagyon vágyom édességre,megeszek egy joghurtot.Két hónapja csinálom,már lement.

Ja és napi 2-3 liter vizet megiszok.

2015. febr. 26. 06:20
 3/6 anonim ***** válasza:
*8kg
2015. febr. 26. 06:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Január eleje óta mértem magam és használom a kalóriabázist. Decemberben is figyeltem, csak nem ennyire "szigorúan". Akkor 2 kiló ment le.

Átlagban -500 kalória deflicitben vagyok, alacsony szénhidrát, több fehérje és zsír.

Heti 4-5ször kocogok 40-60 (vagy több) percet, 5-8 km között, ahogy épp az időm (vagy a gyerekek) engedi, valamint súlyzós edzést is be-beiktatok.

Január óta -6 kiló. 164cm 60 kiló vagyok. Még 5 kilót szeretnék leadni.

2015. febr. 26. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
jajaaa, én is a meizitangot szedem!:)
2015. márc. 1. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Gratulálok az eddig elért eredményekhez! :)
2015. márc. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!