Mi lehet az oka ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni, mert nem értem, miért nem indul el a fogyásom.

Teljesen elhagytam a lisztet, cukrot, péksüteményeket és kenyeret. Az étrendem így néz ki:

Reggeli (8:00): 4 szelet serrano sonka, 3 főtt tojás, zöldségek (paradicsom, répa, brokkoli, karfiol) – kb. 380 kcal.

Ebéd és vacsora (12:00 és 18:00): A „Bocsi Viki konyhájáról” rendelek kis adag fehérjében gazdag étrend menüt (300 g/adag, kb. 300-400 kcal).

Uzsonna (15:30): high protein vaníliás puding (kb. 150 kcal).

Az adagok általában 100-130 kcal/100 g körül mozognak, így gondosan figyelek a kalóriabevitelre.

Egyéb szokásaim:

Rendszeresen iszom napi 3 liter vizet.

Heti öt nap (kedd, szerda, péntek, szombat, vasárnap) edzőterembe járok, ahol kizárólag kardiózom:

3.3-as sebességgel 4-es emelkedővel kezdek, majd fokozatosan növelem 8-as emelkedőre 4.6-os sebességgel, végül 10-es emelkedőn 5.5-ös sebességgel haladok. Egy alkalommal 1 órát töltök a gépen.

Fizikai munkát végzek, komissiózóként dolgozom.

Az alvásom jó, napi 8-9 órát alszom.

Étrend-kiegészítőként GAL ashwagandhát és magnézium-biszglicinátot szedek.

Egészségügyi állapot:

Minden szükséges vizsgálaton átestem (pajzsmirigy, vérkép stb.), és minden eredményem rendben van.

Jelenlegi helyzet:

1 éve váltottam életmódot, jelenleg 75 kg vagyok, de egyetlen kilogrammot sem fogytam azóta.

Kezdek demótivált lenni

Mi lehet ennek az oka? Minden tanácsot szívesen fogadok!

Köszönöm előre is a segítséget!

[link]

ma 02:38
 1/1 A kérdező kommentje:

28 éves nő vagyok

152 cm

75 kg

ma 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!