Lehet- úgy élni, hogy naponta egy protein pudingot eszek?
Úgy érted, hogy csak azt?
Hosszútávon nem. Nem maradnál életben.
Ja. Utána meg vissza is hizod az egészet. Annyira alap már, hogy fogyókúra során nem éheztetjük magunkat.. miert nem lehet becsületes munkával lefogyni?
Olyan tápanyagoktól fosztod meg a tested, hogy utána majd a látásod meg a memóriádat is egy életre tönkre teszed
Nem bírnád sokáig, egy ilyen puding/nap az édes kevés. Hidd el, ez nem jó módszer, kivéve ha gyenge akarsz lenni és minden nap szédüléssel, gyomorfájással akarsz tengődni. Egyébként egyáltalán van miből fogynod? Milyen magas vagy, hány kiló?
(Egy 3 éve anorexiával küzdő lány)
A napi semmitől is egész sokáig életben maradsz (ilyen súllyal akár 3 hónapig is) ha egyébként vized van korlátlan mennyiségben.
Én voltam anorexiás és visszahíztam, sajnos keveset eszek de így is a legtöbb visszajött, nem a legjobb módszer.
Ha mindenképp akarsz fogyni gyorsan, akkor egyél csak 1000-1500 kcal-t és sétálj le napi félmaratont. Pár hét múlva felállsz a mérlegre és csodákat fogsz látni. De fokozatosan szoktasd magad vissza a normál étkezéshez utána, hanem visszajön az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!