Fogyhatok ha naponta 2x eszek?
Teljesen OK a napi 2 evés, de én évek óta nem tudok fogyni vele, hiába igyekszem. Valószínűleg 1 is sok nekem, de azért ott már vannak esélyek :D Tudok enni, mit mondjak s az éhségem is ott van a szeren, miután elkezdek enni.
Az összbeviteled számít, nem az, hogy hányszor eszel. Van, aki napi egszer eszik, 3500 kcalt, gond nélkül és izmot épít vele. Az evések száma és a bevitt kalóriamennyiség között elég gyenge a korreláció sokunk esetében. De sokat tud segíteni, főleg, ha nem tudsz keveset enni egyszerre, mert éhezel úgy.
A túl kevésből nem lehet raktározni, koplaláskor mindenki fogy. Csak éppen az nem jó a testnek. Ha napi 2-szer eszel túl keveset, az gond. 2 megfelelő méretű étkezés, ami egy rendes, de nem túlzott deficitet ad s az összetétele is jó, az rendben van, már ha jól vagy úgy s van energiád is. Nem mindenkinek való a napi 1-2 étkezés, ahogy nem mindenkinek való a minimum 3 sem.
Van olyan aki napi 1x eszik ... tényleg van ilyen diéta.
https://www.youtube.com/watch?v=qnKX7Yt_33U
John Sonmeznek kifejezettem natural bodybuilder alakja van, teljesen mindegy, hogy szteroidozik vagy nem (szerintem nem), ha nem vinne be elég kalóriát nem nézne ki így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!