Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Naponta 2 zsemlével mennyit...

Naponta 2 zsemlével mennyit fogyhatok 6 hét alatt?

Figyelt kérdés

Egy db zsemle 152kcal(most néztem a kalóriagurun). Ha naponta 2 db üres zsemlét eszek, semmi mást, akkor (napi 304 kalóriával) mennyit fogyhatok, ha ezt 6 hétig csinálom folyamatosan?

Előre is köszi.

Ui.:Ne mondjatok olyat légyszi, hogy koplalás az káros meg, hogy zöldséget egyek, mert nem szeretem a zöldséget.

2017. okt. 19. 16:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Akkor dögölj éhen
2017. okt. 19. 16:53
 2/24 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem szereted a zöldséget, lehetsz zerocarber is (hajlamos vagy az extrémitásokra, minek fogjam vissza magamat), de ilyen oltári nagy butaságot ne csinálj. Minek a 2 zsemle? Talán még a semmi is jobb, bár ahogy vesszük. Ad egy pici energiát, de a legtöbb esszenciális tápanyag, fehérje, zsír terén nagy bajok lesznek és esélyes, éhesebb leszel, mint böjtben.

Miért pont szénhidráttal akarsz koplalni?

Kb. semmi evéssel van, aki heti 2 kilót fogy, van, aki kevesebbet, van, aki többet. Rólad fogalmam sincs.

2017. okt. 19. 16:59
 3/24 anonim válasza:
100%
Haha kis tinilanyka lehetsz en is ezt csinaltam tini koromban. Korhaz lett a vege kiolod a szervezetedbol a tapanyagokat folyton beteg leszel torni fog a kormod hullani fog a hajad. En akkoriban tele lettem pattanasokkal lehet hogy lefogysz max.10 kgt de ezt nem a zsirodbol fogod lefogyni hanem az izmodbol. Erotlen leszel ingerlekeny kedvetlen kerlek ne tedd ezt magaddal. Nem csak zoldseg evessel lehet fogyni. Kicsit nezz utana jobban a dolgoknak de ha ezt csinalod 6 hetig annak korhaz lesz a vege TAPASZTALAT!! Te jo eg hova jutott a vilag. Hajra lehet lepontozni
2017. okt. 19. 17:24
 4/24 anonim válasza:
100%
Hát a fogaidból is elég sokat.
2017. okt. 19. 17:28
 5/24 anonim ***** válasza:
98%
Csatlakozom az elsőhöz. Aki hülye, az haljon meg.
2017. okt. 19. 18:23
 6/24 anonim ***** válasza:
96%
Úgy belassítod az anyagcserédet, hogy amikor megint visszaállsz a normál étkezésre a tripláját szeded fel.
2017. okt. 19. 18:33
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
Azt is nézd már meg, hogy más ételekben mennyivel kevesebb kalória van, amik sokkal egészségesebbek és táplálóbbak, mint a zsemle. Ennyi erővel rágcsálj kartonpapírt, abban kalória sincs, de a gyomrod tele lesz tőle. És kb finomabb is, mint az üres zsemle.
2017. okt. 19. 18:41
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha támogatást vársz ehhez a hülyeséghez, azt nem fogsz kapni sem itt, sem otthon, mert ez nem normális és nem célravezető. Ilyet csak a legidiótább, legbutább tinilányok csinálnak. De rájuk jó esetben odafigyelnek a szüleik és időben közbelépnek.
2017. okt. 19. 18:43
 9/24 anonim ***** válasza:
86%

160 grammos szénhidrát diétának nézz utána, nem kell koplalni mellette egyáltalán és nagyon sokaknál bevált...

Nem kell feleslegesen sanyargatni a szervezetedet, semmi jóra nem vezet, amit elterveztél, ellenben a 160 grammos szénhidrát diéta segíteni fog...

2017. okt. 19. 19:35
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha a zöldséget nem szereted, akkor ne edd. Egy egészséges diéta amúgy sem a saláta rágcsálásról szól. A diétánál nem is a kalóriát kell számolni, hanem a bevitt széndhidrátot (nem a cukorról beszélek), a fehérje és a zsír tartalmat, méghozzá gramban. Ehhez jönnek még a gyümölcsök szerény mértékben és a zöldségfajták (vitaminok!). Egy jó, egészséges diéta a kalóriadeficitről szól. Azaz, nem éheztetni kell - egyoldalú étkezéssel - a testet, és főleg nem üres kalóriákat bevinni, hanem csak 2-300 kalóriával lemenni a napi szükséges kalóriaigénynél. Ha zöldséget nem szeretsz, egyél legalább gyümölcsfajtákat vagy ha másképp nem megy, vitaminkészítményeket. Ezek hiányában az egyoldalú étkezés megbosszulja magát, pl. hajhullás formájában. A zsemlés diétádban túl kevés a fehérje és túl sok a szénhidrát. Így sokat fogsz fogyni izomból. Másrészt egy idő után kedvetlen, motiválatlan, esetleg türelmetlen és gyenge leszel. A tested nem fogja tűrni az éhezést és az egyoldalú étkezést. De ha ennek ellenére mégis kipróbálod ezt a zsemle-diétát, legalább a saját bőrödön megtapasztalod, hogy több hátránya, mint elönye van. Csináld, ha akarod. Ha még is azt tapasztalnád a hat hét folyamán, hogy ez nem az igazi, akkor próbálj a következö arányokhoz a napi kalóriabevételnél igazodni:

53% fehérje

39% szénhidrát

8% zsír

Ha így nem fogysz, menj le a szénhidráttal elöször 10%-al egy ideig. Ha beindul a fogyás, tartsd azokat az értékeket.

Én több mint 30 kilót dobtam le az elmúlt években, igaz, nagyobb volt a fehérje aránya, mert sokat sportoltam a diétám alatt.

2017. okt. 19. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!