Naponta 2 zsemlével mennyit fogyhatok 6 hét alatt?
Egy db zsemle 152kcal(most néztem a kalóriagurun). Ha naponta 2 db üres zsemlét eszek, semmi mást, akkor (napi 304 kalóriával) mennyit fogyhatok, ha ezt 6 hétig csinálom folyamatosan?
Előre is köszi.
Ui.:Ne mondjatok olyat légyszi, hogy koplalás az káros meg, hogy zöldséget egyek, mert nem szeretem a zöldséget.
Em,berek, fogalmatok sincs a test működéséről, ha azt gondoljátok, hogy valaki éhen hal 2 nap alatt vagy 6 hét alatt esszenciális izmokat bont már. Ha a kérdező nem extrém izomsorvadt, akkor 6 hét alatt még bőven a minimális feletti izmait bontogatja, LASSAN. Főleg zsír menne le, a test nem idióta. Nyilván bomlik az izom is, de nem az adja a szükséges energia nagy részét.
Kérdező, rémes, amit legutóbb írtál. Magyarázol, de nem értem. Neked csak az üres szénhidrát ad energiát? S bármit elhasználsz, ha 300 kcalt eszel, csak míg a szénhidrát nem esszenciális tápanyag s 2 zsemlében alig van valami, addig ehetnél értelmesebb, hasznosabb ételeket, amikkel tovább bírod, kevésbé vagy éhes (bár ez egyéni) és kevésbé bontod az izmaid (fokozott izombontás élből lesz a koplalás miatt, de akkor sem mindegy, hogy mekkora). Írod a zsíros disznóhúst, na, az pl. sokkal jobb lenne, amúgyis kiváló étel fogyáshoz (jó, végülis bármi az lehet, emberfüggő, de az összetétele alapján ez általánosan igaz lehet, ha valaki jól bírja a több zsírt kevés ch-val).
A gyümölcs miért baj? Cukor, de a zsemle is az, hamar egyszerű cukorrá bomlik a keményítő is... Mindkettőt feltűnően rossz ötletnek tartom extrém kis kalóriánál, az a pici az esszenciális tápanyagokra kell, nem a cukorra, ami annyira fontos a testnek, hogy nem kell bevinni, szinte bármiből legyártja, ha kell.
Az azért furán hangzik, hogy "a zsemle üres ch és ledolgozom, de a gyümölcsben cukor van, azt nem eszem"... Ezen elgondolkodhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!