Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen ütemben fogyhatok így?

Milyen ütemben fogyhatok így?

Figyelt kérdés

Napi 3x eszek, 1000kcal/nap. Reggelire általában gyümölcsturmixot, néha zabkását szójatejjel, gyümölcsökkel. (Max 300kcal)

Ebédre sülthúst/halat/gombát/virslit salátával és egyéb zöldségekkel (max. 400kcal)

Vacsira pedig mindig salátát eszek, vagy tonhalasat vagy tojásosat vagy csirkemell felvágottal. (Max. 300kcal) Így jön ki a napi 1000kcal. Csak vizet és néha teát iszok (egy kevés mézzel)

170cm 65kg 19 éves vagyok. Nem sportolok, mert egyetemre járok, és mellette dolgozom is szóval nincs sok időm rá, de hétvégente szoktam biciklizni/túrázni járni. Hétköznap pedig este próbálok tornázni fél-1 órákat, de sajnos eddig ritkán jött össze.

55 kg lenne az első célom, aztán utána majd 50kg. Mennyi idő alatt érhetném el így? Mennyi idő múlva látszódik majd már a fogyás?

2017. okt. 14. 21:07
 1/4 anonim válasza:
1 év és olyan vékony leszel mint Lizzie Velásquez
2017. okt. 15. 00:49
 2/4 anonim válasza:
Anorex...
2017. okt. 15. 00:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy a kérdésre válaszoltatok...
2017. okt. 15. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb. Heti -1 kg szerintem.
2017. okt. 15. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!