Kalóriszámlálós diétát csinálok. Kiszámoltam, hogy 2200 a napi kalóriaszükségletem, de én csak 1200-at eszek minden nap. Így milyen ütemben fogyhatok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 19:32
1/1 anonim válasza:
Nem írod, hogy fiú vagy, vagy lány. Az biztos, hogy gyorsabban fogsz fogyni, havi 5-6 kiló, de nagy mértékben függ attól, hogy az 1200 kcal-át mi teszi ki. Hús, tejtermék, zöldség,gyümölcs, vagy tészta,kenyér ilyesmi. Én is így fogyózok, nekem az vált be a legjobban ha este csak nagyon lightosat vacsizok. Persze ez a legnehezebb, de reggelre meg lesz a hatása, nem puffadt a hasam. remélem ügyes leszel. Hány kiló vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!