Naponta 2 zsemlével mennyit fogyhatok 6 hét alatt?
Egy db zsemle 152kcal(most néztem a kalóriagurun). Ha naponta 2 db üres zsemlét eszek, semmi mást, akkor (napi 304 kalóriával) mennyit fogyhatok, ha ezt 6 hétig csinálom folyamatosan?
Előre is köszi.
Ui.:Ne mondjatok olyat légyszi, hogy koplalás az káros meg, hogy zöldséget egyek, mert nem szeretem a zöldséget.
Te fel voltál mentve biológiából? És a vadonban élsz szülők nélkül?
Nem káros dolog, hanem halálos dolog. Mellesleg lehet, hogy egy grammot se kéne fogynod.
"Ne mondjatok olyat légyszi, hogy koplalás az káros meg, hogy zöldséget egyek, mert nem szeretem a zöldséget."
De mondom, hogy káros, mert az. Egyébként meg napi 2 zsemlével kb 2 napig bírod, utána éhen halsz és meghalsz. Erről ennyit. Semmi értelme. Ha le is fogynál, sokáig nem lehet csinálni, utána elkezdenél rendesen enni, kövérebb lennél mint valaha, ezt nevezik jojo effektusnak. Majd ha elhatároztad, hogy normális keretek között fogsz lefogyni, akkor írj és szívesen segítek. Amíg ilyen idióta ötleteid vannak, hogy napi 2 zsemle, addig inkább menj és babázz tovább.
Nem halnék éhen:D Azért eszem vmennyit, hogy azért ne az legyen, hogy rosszul leszek, mert semmit se eszek.
Azért ennék zsemlét, mert az ugye csak üres szénhidrát, tehát nem leszek rosszul és úgyis ledolgozom edzéskor, de mégis ad vmennyi energiát.
Zöldségeket meg tényleg nem szeretem, gyümölcsökben sok a gyümölcscukor, hús ritkán van itthon, az is zsíros disznóhús általában, tejtermékeket meg nem nagyon veszünk, inkább elég sok édességet sajna.
De azért köszi:D
ja nem halsz éhen napi 300 kalóriával :D
főleg ha még edzel is rá. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!