Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Naponta 2 zsemlével mennyit...

Naponta 2 zsemlével mennyit fogyhatok 6 hét alatt?

Figyelt kérdés

Egy db zsemle 152kcal(most néztem a kalóriagurun). Ha naponta 2 db üres zsemlét eszek, semmi mást, akkor (napi 304 kalóriával) mennyit fogyhatok, ha ezt 6 hétig csinálom folyamatosan?

Előre is köszi.

Ui.:Ne mondjatok olyat légyszi, hogy koplalás az káros meg, hogy zöldséget egyek, mert nem szeretem a zöldséget.

2017. okt. 19. 16:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy zsemle is eleg ahhoz, hogy belehalj. Minek a 2? Pazarlas...
2017. okt. 19. 20:58
 12/24 anonim ***** válasza:

Te fel voltál mentve biológiából? És a vadonban élsz szülők nélkül?

Nem káros dolog, hanem halálos dolog. Mellesleg lehet, hogy egy grammot se kéne fogynod.

2017. okt. 19. 22:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem fogod bírni, már három nap múlva feladod! Egyébként csont és bőr lennél 6 hét alatt, nem lenne semmi energiád, csak feküdnél egész nap. Leesne a vérnyomásod, szédülnél, lassan megemésztené a tested az izmaidat, a belső szerveid izmait is, romlásnak indulnának a fogaid, el kezdene hullani a hajad. De azért csak hajrá!!
2017. okt. 19. 22:52
 14/24 anonim ***** válasza:

"Ne mondjatok olyat légyszi, hogy koplalás az káros meg, hogy zöldséget egyek, mert nem szeretem a zöldséget."

De mondom, hogy káros, mert az. Egyébként meg napi 2 zsemlével kb 2 napig bírod, utána éhen halsz és meghalsz. Erről ennyit. Semmi értelme. Ha le is fogynál, sokáig nem lehet csinálni, utána elkezdenél rendesen enni, kövérebb lennél mint valaha, ezt nevezik jojo effektusnak. Majd ha elhatároztad, hogy normális keretek között fogsz lefogyni, akkor írj és szívesen segítek. Amíg ilyen idióta ötleteid vannak, hogy napi 2 zsemle, addig inkább menj és babázz tovább.

2017. okt. 20. 07:42
 15/24 anonim ***** válasza:
2 zsemle? Ennél butább ötlet már csak az lenne, ha napi 2 nyalókával akarnál fogyni :D
2017. okt. 20. 09:03
 16/24 anonim ***** válasza:
A koplalás káros. Két zsömlétől felfordulsz - ez talán nem is olyan nagy baj, ilyen kaliberű emberkékre nincs szüksége kicsiny társadalmunknak.
2017. okt. 20. 09:05
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem halnék éhen:D Azért eszem vmennyit, hogy azért ne az legyen, hogy rosszul leszek, mert semmit se eszek.

Azért ennék zsemlét, mert az ugye csak üres szénhidrát, tehát nem leszek rosszul és úgyis ledolgozom edzéskor, de mégis ad vmennyi energiát.

Zöldségeket meg tényleg nem szeretem, gyümölcsökben sok a gyümölcscukor, hús ritkán van itthon, az is zsíros disznóhús általában, tejtermékeket meg nem nagyon veszünk, inkább elég sok édességet sajna.

De azért köszi:D

2017. okt. 20. 09:14
 18/24 anonim ***** válasza:

ja nem halsz éhen napi 300 kalóriával :D

főleg ha még edzel is rá. LOL

2017. okt. 20. 09:30
 19/24 anonim válasza:
Fogadok, hogy a kiíró egy "13 éves és 160cm, 45kg vagyok. Ez dagadtnak számít?" féle személy.
2017. okt. 20. 09:59
 20/24 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok 161cm és 52,5kg:D
2017. okt. 20. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!