Hogyan fogyhatok le? Nektek mi vált be?
17/lány
166cm vagyok és 57kg, ami a normális kategoria, de én annyira rosszul érzem magam a bőrömben, hogy egy éve nem járok sehova, alig beszélgetek valakivel szégyenlem nagyon hogy igy nézek ki.
A kilók annyira nem érdekelnek, de tudom, hogy alapból vékony alkat vagyok és elszomorodom mostmár ha a tükörbe nézek.Semmi kedvem farmert meg ilyesmiket huzni, mert csak elsirnám magam. Ott tartok hogy már a barátaimmal se beszélek, és jön a suli és egyszerűen nem akarok ilyen testel kimenni a házból.
Már egy és fél honapja 1200-300kcal-t eszek és szoktam bent edzeni és este kijárok futni(az legalább jó érzés ha futhatok, főleg ha nem találkozom senkivel). Édességeket azelőtt se ettem nagyon, most pedig egyáltalán nem eszem. Talán a rendszertelenség és a mozgáshiány miatt hiztam meg, nem tudom pontosan, de ez is idegesit mert nem ettem sokkal többet.
Mit kellene csináljak még?Ne értem hogyha megvan a deficit akkor miért nem fogyok?
Nem baj ha nem kapok rá értelmes választ, mert már az felszabadulás hogy kiírtam magamból, habár elég összevissza lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!