Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így fogyhatok július végéig 3...

Így fogyhatok július végéig 3 kg-ot?

Figyelt kérdés

Napi 1000 kcalt eszem, mivel így tudom megoldani hogy megeszem azt a fehérjemennyiséget, amivel nem fogyok izomból.

Jövő héten lesz két nap, mikor többet fogok, mivel vendégségbe megyek, kb 3000-4000 kalória körül lesz

Ma reggel 51.4 kg voltam, 168 cm. Július végére szeretnék 48-48.5 között lenni

Így sikerülhet, vagy menjek lejjebb?

2017. júl. 6. 14:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és minden nap egy órát mozgok, ez vagy jóga vagy gyors séta
2017. júl. 6. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1000kcal baromi kevés. Hova akarsz ettől is lentebb menni? Normál fogyás hetente max 1kg.
2017. júl. 6. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

úgy tudom, hogy a napi minimum kalóriaszükséglet 140-1500.. Az 1000 nagyon kevés, nem tudom hány éves vagy, de ha fejlődő szervezet vagy még, akkor még fontosabb a normál, vitamindús táplálkozás.

Egyébként a jelenlegi BMI szinted a magasságodhoz 18.08, ami kicsit kevés, szóval elég vékony lehetsz így is. Szerintem felesleges fogyóznod. Ha nem vagy megelégedve valamelyik testrészeddel, akkor inkább sportolj többet, de ne vond meg magadtól az értékes táplálékot, mert enni azért kell, ha egészséges szeretnél maradni.

Ha pl a combod "nagy" végezz guggolásokat, combizom erősítő gyakorlatokat így formás lesz, ha a hasaddal van gondod, akkor hasizom erősítő gyakorlatokat végezz.

Egyébként ha nagyon fogyni akarsz, elég ha csak megvonod magadtól az édességeket, zsíros, nagyon fűszeres ételeket... És sok gyümit, zöldséget eszet, zsírszegény ételeket.

A te kívánt súlyos BMI-je 17,021, ami már nagyon kevés..

a normál BMI 18,5-25 között van.

2017. júl. 6. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Akármennyi fehérjét is eszel, koplaláskor tipikusan fokozódik az izomvesztés, ami logikus is, a költséges izmok fenntartásával hamarabb éhen pusztul a test...

Igazából nem értem, miért akarsz fogyni, elég vékony lehetsz. Én inkább izmot akarnék felszedni, de fogyni semmiképp.

Azt sem értem, miért eszel 4-szer annyit vendégségben, szerintem ez kissé megterhelő a szervezetnek. De olykor beleférhet, de ha utána fáj a hasad és gyógyszer kell (nem tudhatom, kinek igen, kinek nem), akkor talán gondold át.

2017. júl. 6. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 Sajnos én nem tudom úgy szórakozni, ha nem eszek sokat :D

Nálam ez a mennyiség egy ilyen napon normális, ha mellette súlyt tartok, akkor is lemegy néha ennyi

És van rajtam izom, azért szeretnék fogyni, mert vékonyabb combokat és derekat szeretnék. Egyébként 21 körüli a testzsírszázalékom.

2017. júl. 6. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
én 21 BMI-s vagyok és 174-hez 66 kiló, nő. és valjuk be, azért annyira nem vagy alacsony, ehhez a testmagassághoz nem lehet 21 a BMI-d Lehet hogy az önképeddel, önbizalmaddal van gond, nem a kinézeteddel!
2017. júl. 6. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!