Szerintetek ha julius 1-ig csak gyümölcsöt eszem és napi 1 réka videót megcsinálok 68 kgről mennyire fogyhatok le? 162 cm vagyok
Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 14:44
1/10 anonim válasza:
5-6 kg minimum, mi baratnommel egyszer ket hetig csak gyumolcsot ettunk , rajta nem volt sok felesleg, o 4kg-ot en 6-7 kg fogytam, rajtam volt boven. kulonben en tobbre szamitottam.ehetsz nyugodtan magvakat is, na ppersze nem sos mogyorot... hanem nyers mandulat, diot, ha nagyon ehes vagy, hizni nem fogsz tole,de elveszi az ehsegerzetedet. Utana vigyazz , nehogy gyorsan visszajojjenek a kilok. szerintem 60-62 re is lemehetsz. nem a legegeszsegesebb a csak gyumolcs, de tisztitokuranak jo :)
2/10 A kérdező kommentje:
És visdzahíztál a leadott kilókbol vmit? Köszönöm a válaszod!
2014. jún. 6. 15:04
3/10 anonim válasza:
nem hiztam vissza... persze nem leeht egybol hamburgert enni, lajtos kajakat utana is... mert kulonben visszajon, szep fokozatosan kell visszzaallni . sok sikert, meg lehet csinalni! azert arra vigyazz, hogy ne ste egyel meg egy kilo banant :)
4/10 anonim válasza:
Hali bocs a kérdésért:) első és milyen gyümölcsöket ettél a 2hét alatt?
5/10 anonim válasza:
mi is igy voltunk a baratnommel, nyaron... szoval gyumolcs volt boven! cseresznyet, barackot..amit lehetett kapni a zoldsegesnel, kb julius eleje volt. ugyis jonnek majd a lehurrogok, milyen karos...stb...,de ha masert nem akkor tisztitokura...Mi sokat gyalogoltunk mellette! egy kolleganom meselte epp a minap , h egy ismerose egy honapig csak gyumolcsot, zoldseget evett nyersen illetve csonthejasokat, magvakat, dio, mandula...a lenyege, hogy mindent nyersen es 10 kilot fogyott... ezt kene nekem is megcsinalni, csak en hus es turo nelkul nem tudok elni :)
6/10 A kérdező kommentje:
És zsírból fogytál vagy izomból és vízből?
2014. jún. 6. 15:35
7/10 anonim válasza:
azert ez koplalasnak szamit, legalabbis a szervezet koplal, mert nem kap feherjet, stb... nem tudom honnan fogytunk, de latszott nagyon, gondolom viz is volt es izom is :( a nagyresze, de nagyon latszott!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jún. 6. 15:39
9/10 anonim válasza:
Fehérjét egyél. Meg zöldséget. Ne menj napi 60-70g szénhidrát fölé és le fogsz fogyni
10/10 anonim válasza:
utána ha normálisan kezdesz enni, a szervezeted raktározni fog, mert eddig " azt hitte" éhezés van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!