Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Baj ha csak napi 5-600 kaloriá...

Baj ha csak napi 5-600 kaloriát eszek már szombat óta?

Figyelt kérdés

Húsgombócos káposztát főztem. A kaloria bázis szeront nincs 200 kaloria 1 tányér.

Mivel ez olyan étel amiből nem lehet keveset készíteni ezért van 1 nagy fazékkal. Napi 1 vagy 2 tányérral eszem és fullon vagyok tőle.

Reggelire 1 vagy 2 fött tojást eszek.Vacsira meg káposztát.

2020. aug. 12. 20:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hát ha azt írod be a kalóriabázis "mit ettél" részéhez, hogy húsgombócos káposztaleves, oda 1 tányér(350 gramm) tényleg 193 kalóriát ír. Csak ugye nem tudni mennyire tartalmas stb, de ha netes oldalról szeded a receptet, oda is leszokták írni, hogy mi mennyi kalória, vagy az egy adag mennyi.
2020. aug. 13. 08:19
 22/26 anonim ***** válasza:
elég nagy baj, nagyon kevés. beáll az anyagcseréd, a szerveid működéséhez sem lesz elég energiád. egyél többet. pl két szelet tk kenyeret a káposzta mellé. stb. illetve mivel egysíkú az étkzés, biztos, hogy ha hasonlóan folytatnád, hiánybetegségek alakulnának ki. K, C, D B6 viamin, vas, folsav stb
2020. aug. 13. 10:13
 23/26 anonim ***** válasza:
A kaloribazis.hu teljesen jól használható. Úgy képzeltem mint egy székelykáposzta és egy paradicsomos húsgombóc szerelem gyermekét. A levesbe amit írtál nyilván nincs annyi kalória, mint egy egytál ételben, és egyáltalán nem mindegy, hogy 3-4 100Ft-osnyi gombócot eszel, vagy két ökölnyit, illetve a káposzta mennyisége sem egyforma.
2020. aug. 13. 10:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a kalóriákat számolgasd, hanem annyit egyél, amennyi jól esik, kivéve, hogyha nagyon szegény vagy; mert akkor inkább tartalékolj; viszont ne hagyd állni addig, amíg meg nem romlik; vagy a nagy részét tedd be akkor a mélyhűtőbe; és akkor amikor már meguntad; akkor egy darabig nem eszed; de majd később időnként elővehetsz 1-1 gombócot, és akkor így tehát ezt apránként megenni. Én úgy szoktam enni, hogy eszem előtte levest is, és akkor ezekből a gombócokból egy adag az nekem kettő gombóc, meg a körülötte levő káposzta, és még tejföl. És ezek összekeverve.
2020. szept. 9. 18:18
 25/26 anonim ***** válasza:
*Ja és egyébként nálunk is volt olyan, anya nem töltöttkáposztát, hanem töltött paprikát csinált, tehát ugyanez a húsgombóc; hétvégén csinálta, csütörtökön már nem bírtam enni, nem tudom, van-e még belőle; de szóval egy idő után nemcsak,hogy megunja az ember; hanem folyton azt enni már sok; tehát változatosan kell étkezni, mert a végén már érthető, ha már nemtom mondjuk 3.4. napja ezt eszed;hogy alig birod letuszkolni. Tehát variálgassad az ételeket, amúgyis, asszem , a húst nehezebb megemészteni, és különben is, más tápanyagokból meg nem jut, és az az egyhangúság lelkileg, meg idegileg is szerintem megvisel; tehát semmiképp ne edd szerintem 3-4 napnál tovább folyamatosan ugyanazt az ételt.
2020. szept. 9. 18:21
 26/26 anonim ***** válasza:
*talán már a 4. napon is sok ugyanazt enni. Ezért tehát jó,ha variálod.
2020. szept. 9. 18:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!