Baj ha csak napi 5-600 kaloriát eszek már szombat óta?
Húsgombócos káposztát főztem. A kaloria bázis szeront nincs 200 kaloria 1 tányér.
Mivel ez olyan étel amiből nem lehet keveset készíteni ezért van 1 nagy fazékkal. Napi 1 vagy 2 tányérral eszem és fullon vagyok tőle.
Reggelire 1 vagy 2 fött tojást eszek.Vacsira meg káposztát.
Teljesen mindegy mennyi kalória meg milyen étel pontosan, ugyanis huzamosabb ideig kizárólag egyféle kaját enni elég egészségtelen.
Ebben a melegben persze senki nem bír enni, viszont könnyű leveseket ilyenkor is megkíván az ember, mondjuk nem biztos, hogy kaposztalevest, mert az kicsit tartalmasabb.
Meg valószínű, a nyers káposztának a kalóriáját nézted, a készben van már zsír is.
Szóval ha megeszel napi 1 gombócot és nagy tányér káposztát, 2-2 tojást, az közel 1000 kalória.
Mást nem eszel, iszol, csak vizet?
Csak vizet iszom.
Én meg már azt hittem hogy jól csinálom. Kalóriabázist használom,meg nézem a receptet is általában. Akkor ezek szerint nem igaz amit az ételekre ír ?
A tojás is a súlyától függ, 4 tojás lehet 5-600 kcal is.
1 gombócot teszek 1 tányérba.
De nagy csalódás igy h azt mondjátok a kaloriabázis nem jól mutatja a számokat...eddig lelkesen irtam h mit eszem. Az oldal szerint eddig 1.45 kg-t fogytam is. Lassan 2 hete vezetem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!