Mi tevő legyek?
Szóval röviden annyi, hogy már elegem van a kalóriák számolgatásából. Kb.mindent lemérek, majd bepötyögöm, hogy mennyit ettem meg bizonyos ételekből.
Már nem fogyókúrázom. Szimplán súly megtartásról van szó.
Ti hogyan tartjátok a súlyotokat? Vagy ti mit tanácsoltok?
Nekem az a tapasztalatom, hogy a normál ételtől nem hízom el, azokból magamtól sem eszem túl sokat, csak a túlzott édességbevitel veszélyes, mert azokkal könnyű túlszaladni. Szóval én az édességet mérem csak, és úgy igyekszem, hogy a cukorbevitelem a napi ajánlott 30 g alatt maradjon. És így automatikusan kevesebb lesz az édesség is. (Édesítőt nem használok, jobban bevált az édes dolgok általános csökkentése.)
Amikor ezt sikerül tartani, akkor a súlyomat is sikerül tartani, de néha rámtör a letargia, és akkor semmilyen, magam által hozott szabályt nem tartok be. Akkor persze hízom.
Én azt vettem észre, hogy ha nem mérem le, hajlamos vagyok kevesebbet enni. Mert nekem valahogy annyi elég. Szóval lehet nem baj, ha nem mérek.
De a kalóriát sem akarom már számolni annyira, elég, ha tudom, hogy körülbelül mennyit eszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!