Az álmom az hogy csinos, vékony legyek. A ballagásomig
szeretném mindenképp elérni ezt a 8kg minuszt. De
hamarabb is örülnék a fogyásnak. Mit (t) egyek?
Figyelt kérdés
Idèn ballagom ès nem szeretnèk majd a gimire gondokat a súlyommal, de îgy boldogtalan vagyok.
Sportra nincs pènzünk..pedig szivesen mozognèk valamit...
Tornázni tudok itthon heti 2×
Valaki egy pl 1000kalóriás ètrendet összeirna mjnta napnak?
Nagyon koszonom elore is!!
2015. febr. 16. 16:44
1/9 anonim válasza:
1000kcal nagyon kevés! Most én épp megyek futni,de ha visszajöttem,írok neked.
De futni neked is lenne lehetőséged,az ingyen van :)
2015. febr. 16. 18:16
2/9 anonim válasza:
Mi az, hogy sportra nincs pénz? Otthon csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat, és járj el kocogni. Semmibe nem kerül. 1000 kalória koplalás, azzal eredményt nem fogsz elérni. A testsúlyod is kellene, meg a magasságot, abból meg lehet saccolni, mennyi kalória is kéne neked, te meg be tudod állítani magadnak pontosan.
2015. febr. 16. 19:12
3/9 A kérdező kommentje:
167cm vagyok ès 62-63kg
2015. febr. 16. 19:25
4/9 anonim válasza:
Alapjáraton kb. 2000 cal-t kéne fogyasztanod, hogy tartsd a súlyod. Ugyh ha már 500 cal-al kevesebbet eszel, akkor is fogyni fogsz. Én pl.: Reggeli: valamilyen teljes kiőrlésű cucc + szalámi,..., Tízórai: kölesgolyó, Ebéd:főzelék (keményítővel) vagy saláta valamilyen hússal (csirke, hal), Uzsonna: joghurt, Vacsora: gyümölcs + zöld tea. Plusz reggel, este vízbe egy kis almaecet.
2015. febr. 18. 18:05
5/9 anonim válasza:
Alapjáraton 2000 kalória ahhoz, hogy szinten tartson? 62-63 kilóval??? Megkínálhatnál azzal a cuccal amit tolsz... Azzal már bőven fogyni tudna.
2015. febr. 18. 19:28
6/9 anonim válasza:
Kb.!! De, hogy megnyugodjon a kicsi lelked 2100-2200 között. Ja 2000 kalóriával bőven fogyna..., diplomaosztójára pont leadná azt a 8 kg-ot.
2015. febr. 20. 19:31
7/9 A kérdező kommentje:
1200-1500kcal között eszem hètfő óta.ez jó?
2015. febr. 25. 21:24
8/9 anonim válasza:
" diplomaosztójára pont leadná azt a 8 kg-ot."
Már ott gondok vannak, hogy azt hiszed, minél kevesebb kalóriát viszel be, annyival gyorsabban fogysz. Csak szólok, ez nem így működik. Van egy határ (átlagban heti 1 kiló) aminél nem tudsz többet fogyni... zsírból. Izomból meg létezik valaki aki fogyni akarna?
1200 nagyon kevés, legalább az 1500 legyen már meg.. Ráadásul gondolom a kajádra se figyelsz, csak a mennyiségére.
2015. febr. 26. 14:51
9/9 anonim válasza:
Bőven elég az ha popsi has comb formázást csinálnál heti 1 v. 2 futással beiktatva. Az étrendet pedig mindent ehetsz kis vagy kisebb adagokban mérve. Ne zabálj sokat! Sok víz és heti 3X gyümölcs v. zöldség is jól jöhet az edzés után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!