Valakinek valami jó fogyókúrás tippje étrende bármi amit használt és ami bevált? Lenne. Bővebben lent!
Jelenleg 168cm magasságú vagyok és eme testmagasság mellé társul a 58-60kg test tömegem.
Nos nem vagyok elégedett a képpel ami a tükörből néz vissza rám nap mint nap.
Nembírom elviselni ezt a testsúlyt,nekem kb az olyan 50kg tetszene vagy 48kg maximum,ennél kevesebb semmiképp.
Szüleim és családtagjaim is jelezték már hogy kifejezetten modell alkatom van,arányosan oszlik el rajtam a súlyom ugyanis voltam már véknyabb is az utóbbi egy évben kezdtem úgymond hízásnak indulni..
Minden szónak egy a vége,szeretnék lentébb adni a súlyomból egy ütős diétával mondjuk.
Ami viszonylag hamar fogyaszt.
Előre is köszi! :)
Nehogy megcsináldd csak vicceltem.
Amúgy csinálj
1. 10felülés
2. 20
és így tovább növeldd amíg bírod.
Ja meg ne egyél olyan ételeket amik nagyon zsírosak.
De ha a génjeid ilyenek akkor aligha tudsz fogyni valamennyit,én is ilyen vagyok de próbálkozni azt lehet.
Változó korban vagyok,magyarul serdülő korban,ezért növekedett az étvágyam.
Nyílván nem vettem komolyan a cementes "tréfádat" de köszönöm a figyelmeztetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!