Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan legyek ujra motivalt?

Hogyan legyek ujra motivalt?

Figyelt kérdés

Marcius 23-an kezdtem a dietamat. Kb. 1400 kaloriat ettem, nagyon jol ereztem magam, elkezdtem edzeni is. Lement 7 kg.

3 napja ugy erzem nem tudok uralkodni magamon. Ramjottek un. falasrohamok. At lehet ezt veszelni valahogy?Nem szeretnem abba hagyni a dietat. Meg nagyon az elejen tartok, 15 kg-ot szeretnek meg leadni.

Volt valaki hasonlo helyzetben?

26/N

2019. máj. 1. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha falàsrohamaid vannak, az annak a jele, hogy nem viszel be elég tàpanyagot. Èn is így jàrtam amikor anno a kalóriàkkal foglalkoztam.

Màr nem érdekelnek a kalóriàk, szükségtelen azt szàmolgatni. Rendes tàpanyagokkal foglalkozom, kevés szénhidràt( az is jobb minőségű), több egészséges zsír, több fehérje. 2hónap 8kg mínusznàl jàrok, nulla éhség, nulla falàsroham, finom kajàk, könnyen tartható diéta- tulajdonképp életmóddà alakítottam. Ennyi.

2019. máj. 1. 15:12
 2/3 fujtato banan ***** válasza:

Tudnál mondani miket eszel?

Illetve én 171/77 kg vagyok. 84 voltam.KihagYtam a fehérlisztet és cukrot. Nekem is falás rohamaim vannak. Főleg munka után ha fáradt vagYok.

2019. máj. 3. 17:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyjabol mindent eszek, csak figyelem a kaloriakat es a makrokat. Kenyer is neha 1-2 szelet, edesseg is, ha ugy adodik. Egyedul a cukros uditoket hagytam el teljesen. 170 cm magas vagyok es jelenleg 74 kg. 83rol indultam
2019. máj. 4. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!