Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyek motivált?

Hogyan legyek motivált?

Figyelt kérdés

Le akarok fogyni,de egyszerűen képtelen vagyok,mert 1.szeretek enni,2.nem vagyok eléggé motivált,nincs ami motiváljon.Nem vagyok egy súlyosan elhízott vki,de van rajtam felesleg,7-8 kg,ami teljesen arányosan oszlik el rajtam.A családomtól is folyton azt kapom,hogy csinos vagyok,a pasik is megnéznek,utánam fütyülnek,tetszem nekik,de én magam miatt akarok lefogyni.Most hogy nyár van,itthon ülök elég sokat,nem vagyok emberek között,így nem is érdekel annyira,meg inkább eszem,közben tv-zek,mintsem hogy fussak.Tudom hogy ez így nem jó.Tudom hogy minden fejben dől el.És én nagyon akarom.Mégsem megy.

Segítsetek!Mit tegyek?

17/L

2011. júl. 20. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Keress olyan hobbit, sportot ami érdekel. Én pl görkorizok, kerékpározok, eljárok úszni. Étrendem nem változott, az teszek ami jól esik, de mivel sokat mozgok így nem nagyon látszik meg.
2011. júl. 20. 15:46
 2/13 anonim ***** válasza:
adataid, kép? mit és mennyit eszel? mit sportolsz szívesen?
2011. júl. 20. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Én elmondom hogy csinálom:)

Képeket nézegetek vékony lányokról, pl.

[link]

[link]

Ilyenkor arra gondolok, hogy aki nekem tetszik, összejön egy ilyen csinos lánnyal. Én sem vagyok kövér (173 cm/kb. 66 kg) De azért ők soványabbak. És mivel nem szeretek második lenni, vagy esetleg lemaradni arról akit szeretek, harcolok a fogyásért:D Szóval röviden nálam a hiúság munkálkodik:)

(Lehet, hogy az illetőnek nem is feltétlenül a soványak jönnek be, de én akkor is azt képzelem el:D)

2011. júl. 20. 15:48
 4/13 A kérdező kommentje:

Képet nem tennék fel,de az adataimból meg az jön le hogy rohadt dagadt vagyok:D 160 cm 64-65 kg vagyok

reggel mindennap egy bögre tejeskávéval kezdem(cukor nélkül),aztán rozskenyér píritva vagy simán,mikor hogy.Pulykamell sonka,paprika,paradicsom,sajt,vagy rántotta.

Délelőtt gyümölcsöt szoktam enni.Ebédre ami van itthon,de csak keveset,és nyilván csülökpörköltet nem eszem,meg szalonnákat tepertővel.Levesek,főzelékek habarva,zöldségek hússal,spagetti.Délután eszem még 1x gyümölcsöt/tejet/szendvicset,mikor mit.Igazából egyszerre nem is bírok sokat enni,hanem sokszor azon kapom magam,hogy már megint eszem unalmamban.Nagyon édesszájú vagyok,csokik,sütik,péksütik a gyengéim.

Futni szoktam,vhogy tavasszal sokkal jobban ment,mióta szünet van,nagyon lusta lettem,alig bírok lefutni 40 percet,meg úgy egyébként is lusta vagyok pl.takarítani,vagy felemelni a seggem a gép elöl:)

2011. júl. 20. 15:56
 5/13 anonim ***** válasza:

az adataidból egyáltalán nem látszik, hogy dagadt lennél...ha eddig rendszeresen sportoltál valószínűleg, csak normális a csontrendszered és az izomzatod

fej nélküli kép sem?

2011. júl. 20. 16:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félre értettél,de ne sportoltam rendszeresen,csak idén tavasszal kezdtem el futni,meg odafigyelni a kajálásra,ami meg is látszott rajtam,de aztán hamar feladtam.
2011. júl. 20. 16:08
 7/13 anonim ***** válasza:

akkor sem vagy dagadt ;)

amúgy meg fogd a barátnőket és menjetek túrázni, úszni ;)

2011. júl. 20. 16:10
 8/13 A kérdező kommentje:

A barátnőim egyáltalán nem sportosak.Nekik a sport a busz utáni futásban,meg a mekibe járásban ki is merül:DD

Amúgy az nem rossz ötlet,hogy vékony lányokat nézegetek,de kéne még vmi,mert van amikor ez sem segít.

2011. júl. 20. 16:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Ilyen egy hisztis libát...az nem elég motivációnak,hogy nem érzed jól magad?
2011. júl. 20. 16:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia, én így motiválom magamat a fogyókúra folytatására:

-sovány csajokról nézegetek képeket, és emlékeztetem magamat, hogy én is így szeretnék kinézni.

-az egyik nagyon kövér volt osztálytársamra gondolok, ilyenkor eszembe jut, hogy én nem szeretnék ilyen lenni, piszkálódó megjegyzéseket kapni.

-arra gondolok, hogyha leadom azt a pár kiló felesleget, akkor azzal az egészségemnek is jót teszek.

Remélem, hogy tudtam segíteni, sikeres fogyókúrát kívánok neked! :) 15/L

2011. júl. 20. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!