Hogyan legyek motivált?
Figyelt kérdés
Le akarok fogyni,de egyszerűen képtelen vagyok,mert 1.szeretek enni,2.nem vagyok eléggé motivált,nincs ami motiváljon.Nem vagyok egy súlyosan elhízott vki,de van rajtam felesleg,7-8 kg,ami teljesen arányosan oszlik el rajtam.A családomtól is folyton azt kapom,hogy csinos vagyok,a pasik is megnéznek,utánam fütyülnek,tetszem nekik,de én magam miatt akarok lefogyni.Most hogy nyár van,itthon ülök elég sokat,nem vagyok emberek között,így nem is érdekel annyira,meg inkább eszem,közben tv-zek,mintsem hogy fussak.Tudom hogy ez így nem jó.Tudom hogy minden fejben dől el.És én nagyon akarom.Mégsem megy.
Segítsetek!Mit tegyek?
17/L
2011. júl. 20. 15:24
12/13 anonim válasza:
Nekem is ennyit kell leadnom.. 159cm és 50kg vagyok 14 éves... szintén lány... mindenhonnan kb10cm-t (kivéve a karom, ott csak 3cm) kéne leszednem a kerületből.. nem akarod velem együtt csinálni? Úgy sokkal jobb... nekem is meg neked is... mondjuk írhatnánk emailt egymásnak hogy hogyan állunk.. és jó hír (mármint neked az), én is ilyen lusta vagyok :D ha bele tudsz egyezni, akkor csak egy kommentet írj, hogy szeretnéd, majd privibe küldöd egy email címet, aztán majd beszélhetünk...
13/13 anonim válasza:
jó ez lehet, hogy hülyeség, de én úgy motiválom magam, hogy van egy kedvenc színésznőm (nagyon szeretem :)) és ő nagyon vékony, és rá akarok hasonlítani, ezért beraktam a telefonomon háttérképnek :DDD nagyon szép lány, és nekem is csak a súlyommal van baj, de így valahogy könnyebb :D amőgy lehet, hogy nem a motivációval van a baj, hanem az akaraterőddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!