Mit zárjak ki teljesen az étrendemből, hogy decemberre -13 kiló legyek? 173/73.
Legyetek kedvesek,önsanyargató dolgokkal kíméljetek.Egyetemre járok.
Mindennap futok a padon 8km/hval 3kmet,és sétálok emelkedőn még 2kmet 5-6km/h val.
Mit csináljak még?
ha másfél hónap alatt akarsz 13 kilót fogyni,akkor az evés kéne kizárnod.
ez nem reális. a heti 1 kiló fogás az amit értelmes diátával el lehet érni és amit tartani is tudsz.
Rizs, krumpli, olajos ételek. Húst ritkán, helyette inkább tonhalat, egyél rengeteg levest - jól átmossa a beleidet -, zöldséget - rostok, eltelít -, gyümölcsöt - vitaminok, gyümölcscukor -, amikor kedved van tojást, sajtot.
Én ezt a módszert folytatom, plusz mellette masszázsra járok. Karácsonyig akarok én még tizenhármat leadni, május végéig pedig a maradék súlyfeleslegem. Ezt a módszert körülbelül egy hónapja folytatom - egyszer, kétszer bűnöztem - eddig hat és fél kiló ment le, centikben nagyon látszik. Igaz, nekem nagy súlyfeleslegem van. Ha lemegy az első húsz kiló, akkor elkezdek komolyabban mozogni is, de addig csak a napi séta marad.
*ha másfél hónap alatt akarsz 13 kilót fogyni,akkor az evés kéne kizárnod.
Teljesen igaza van.
A számolás sem segít, mert 10 hét van az évből, heti több, mint 1 kilót kéne fogynod, ez meg olyan brutális kalóriacsökkentéssel járna, hogy éhen halnál.
Én még a heti fél kilót is nehezen tudom betartani, mert éhes vagyok annyi kajától, ami 1500-1700 kalóriába belefér.
a futásnak inkább csak az idejét emelném eleinte de ez másodlagos.
a krumpi elég jó diétás kaja ha úgy készíted el (nem hasznlász vajat meg nem sózod el) szénhidrátra szükség van diéta alatt is, viszont célszerű számolnod. A soványhústól pedig egyáltalán nem kell félned a csirkemell szinte teljesen zsírmentes.Na nem mintha zsírokra nem lenne szükségünk de telített zsírra nagy mennyiségben nincs.
A margarint célszerű elfelejteni, olyan zsírsavak vannak benne amik a természetben nem fordulnak elő, a testünk nem is tud sokmindent kezdeni vele csak elraktározni.
A cukrot kell még kerülni (szénsavas üdítők, édességek, nagyobb cukortartalmú gyümölcsök & gyümölcslevek)
Amit én még ajánlani tudok, az nem egészséges, de hatásos. Heti egyszer egy egész napos hashajtás. Egy ismerősömmel csodákat művelt, szépen lement a hasa pár hét alatt.
Örökké ezt persze nem lehet csinálni, de ha valami alkalomra steretnél lefogyni, esküvő, vagy ilyesmi, bőven megteszi. Plusz persze a tippek, amiket már felettem leírtak.
Cukor, krumpli, pékáruk, gabonafélék, tejtermékek, hüvelyesek, minden italt ami nem víz, olajakat.
Minden mást ehetsz, este is, jóllakásig.
Akkor most a hússal mi újság?Szabad vagy nem?Csak csirkemell és tonhal?:(
Sima főtt krumplit sem szabad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!