176cm 78kg vagyok mikorre lehetek 60-58kg decemberre sikerülhet?
Én a 165 cm-hez törekszem az 58-59-re...:-D
(78-ról kezdtem év elején, 10 kg ment le eddig. Lassan, de biztosan:-D)
| Nem értem miért kevés a 60 kg ehhez a magassághoz.. Én aktívan sportolok, egészségesen eszem, és ehhez a magassághoz mindig 48-58 kg között voltam(SOSE fogyóztam, csak azért voltam 48, mert sokat voltam beteg, de még akkor is jó visszajelzéseket kaptam), most is 58 kg vagyok, és rengeteg fiú ismerősöm arról áradozik, hogy milyen jó lábaim vannak, stb. Szerintem az 55-60 kg teljesen jó ehhez a magassághoz, és az a lényeg, hogy ő elégedett legyen magával, ha 58-60 kg szeretne lenni, legyen annyi! |
Kérdező, az életmódodon kell változtatnod, és decemberre meglesz az áhított súlyod. Mert egy egészséges diéta + megfelelő mozgás mellett heti 1 kg-t fogyhatsz, vagyis havonta 4-et, te kb. 20 kg-t akarsz fogyni, ezért 5 hónapra van szükséged. Én ezt javaslom:
Iktasd ki teljesen a fehér lisztből készült ételeket az étrendedből! Helyette egyél magos barna kenyeret, de azt is mértékkel! Ne egyél péksüteményeket, ne igyál cukros üdítőket, ne egyél édességet egyáltalán. Igyál szénsavmentes ásványvizet, vagy zöld teát. Mindenképp reggelizz, mert az a legfontosabb étkezés.
Minta:
Reggeli: 2 szelet fokhagymás pirítós
Tízórai: 1 natúr joghurt
Ebéd: csirkemell, párolt zöldségek, rizs
Uzsonna: barna kenyér csirkemellsonkával, uborkával, paprikával
Vacsora: gyümölcssaláta
Napi 2-3 l vizet igyál, de persze fontosak a tejtermékek is, de azért a sajtokat jobb kerülni. Mozgásnak azt ajánlanám, hogy kétnaponta menj 40 percet biciklizni, és heti háromszor menj pilatesre, vagy esetleg vegyél/tölts le pilates DVD-t, és otthon csináld heti 3*. Bocsi, hogy hosszú lett, de remélem segítettem. (Csak hetente mérd a súlyod, akkor is reggel, wc-zés után, ivás-evés előtt, de nem a súly a mérvadó, hanem a cm-k, és amit a tükörben látsz!)
176 cm/58 kg/16L
178 cm vagyok és 77 kg...én a 71re gyúrok...az alatt az naygon kevés...már szinte csúnya lenne:S
ne akarj annyi lenni.
20/L
ma 12:32
Ja, inkább fogyjon 50-re, biztos, ami biztos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!