Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Napi 1400-1500 kalóriát eszem, semmi kenyér, semmi édesség, semmi gyorskaja. Yaziot használom kalória számlálásra. Mindenap szobabiciklizek 1-1,5 órát, 160cm vagyok 88kg, 2 hónapja csinálom és egy deka sem ment le, napi 2 liter vizet meg iszom,iszok zöld teát, citromos vízet. 9 hónapja szültem.2020. jún. 25. 22:07
11/16 anonim válasza:
Pajzsmirigy alulműködik, és belassult az anyagcsere.Dobd el az összes gabonát, cukrokat.
12/16 A kérdező kommentje:
Elvanak, megyek vizsgálatra és minden kiderül. Köszönöm
2020. jún. 28. 18:42
13/16 anonim válasza:
Majd írj, hogy mit mond a doki,kivancsi vagyok. Egy cipőben járunk. Én 8 hónapja szültem. A leletek rendben. Csak a koleszterinem van az egekben és d vitamin hiányom van
14/16 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy a vérszegénység számít-e?
2020. jún. 29. 00:36
15/16 anonim válasza:
2 hónap alatt legalább 1-2 kg változást kéne látni, ha tényleg betartod az étrendet. Próbáld ki esetleg a low carb diétát. 1g ch, 4gvizet tart vissza. Lehet túl sok vizet tart vissza a szervezeted. Hogyha nem is akarsz hosszu távon low carb étrendet követni, ez egy jó praktika, ha stagnál a fogyás. Vagy kipróbálhatnál egy béltisztító kúrát:lenmag, utifűmaghéj, hogyha esetleg a székeléssel adódtak gondok, vagy nagyon puffadsz. Egy harmadik megoldás lehet egy másfajta mozgásforma kipróbálása.
Sok sikert, ne add fel!
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nem adom fel sosem.
2020. jún. 29. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!