Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 11.hete diétázom, fogyok de a...

11.hete diétázom, fogyok de a hasam nem megy lentebb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
83kg voltam, most 75 vagyok és mondják, hogy látszik hogy fogytam, de a hasam nagyon nagyon nagy. Olyan mintha terhes lennék

2020. máj. 12. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Szia

Ha megvan a megfelelő táplálkozás akkor Chloe Ting edzésprogramjait ajánlom neked, 2 hét alatt napi kb. 50 perces edzéssel simán le fog menni :) Kitartást!

[link]

2020. máj. 12. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Fogyj tovább.

A szervezeted nem onnan fogja először elégetni a zsírt, ahonnan te szeretnéd sajnos. Idővel majd ahhoz is hozzányúl.

Amit esetleg megnézhetsz: mennyire vannak puffasztó ételek a mindennapjaidban? A hüvelyesek pl hajlamosak ezt előidézni. Illetve intoleranciára is utalhat. Kicsivel több hasedzés: lokális fogyás nincs, de az erősebb hasizom stabilabban tartja a formáját, így nem nézel ki úgy, mint egy 6 hónapos terhes, ha megeszel egy szelet pirítóst. Csodákra nem képes, egy 3 fogásos családi ebéd azért így is eléggé meglátszik.

Ha ezek nem jelentenek megoldást, tehát tényleg zsír miatt nagy, akkor türelem, kitartás. Meglesz az eredmény.

2020. máj. 12. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt akartam írni, amit a 2. írt. Könnyen lehet, hogy a táplálkozásodban van valami, ami puffaszt. És ne csak olyasmire gondolj, ami szelet csinál, hanem pl. a szénsavas üdítők is fel tudnak fújni.
2020. máj. 12. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!