Ha edzek de nem diétázok akkor mi történik?
Ha amúgy próbálsz minél több fehérjét bevinni, akkor kb semmi hátrányod nem lesz.
Ha viszonylag kevés fehérjét viszel be, akkor lassabban fejlődnek az izmok, de a sport senkinek se hátrány.
Persze.
Lényegében gimnázium alatt teljesen mindegy volt mit ettem, csak lakjak jól. Ha edzetél már keményen, akkor tudod hogy utána az étvágyad is meg nő.
Így szépen 4 év alatt 64kgról felmentem 105kgra. Akkor lemérték a testzsírszázalékomat és 30% volt ha jól emlékszem, ami lényegében még olyan testzsír, amivel nagyon jól érzed magadat, de a külvilág már látja, hogy elhíztál.
Viszont erős is voltam és imádtam az életet bármiféle diéta nélkül. Csak jókat ettem és nagy súlyokat emeltem.
Meg végül nem bántam meg mert igaz nem a leghatékonyabb módja a megizmosodásnak, mert attól a zsírtól egyszer megkell szabadulni, de így nagy izomratra tettem szert és sokkal nagyobb volt a "WOW" efekt amikor vékonyabb lettem.
Mert 1 év alatt a "elhízottból" hírtelen "izmos" lettem.
Mindegy csak unatkoztam így kifejtettem, de a tanulság, hogy van értelme, csak nem feltétlenűl ez a legjobb módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!