Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
amióta március közepén hazaköltöztem rengeteget híztam (58--64), de nem tudom mit csinálok rosszul. napi 3szor eszem, de attól is függ, hogy vannak óráim. Reggeli, vacsora mindig tartalmaz nyers zöldséget, gyümölcsöt, fehér kenyeret, péksütit stb nem eszem, cukrokat kerülöm, és már nagyon elkeseredett vagyok.
a napi kalória 900-1300 körül mozog; fehérje: 30-43; zsír: 35>; szénhidrát: 89 körül...napi 6-7 órát ülök a gép előtt az online suli miatt, de mindennap mozgok: 30-35 perc HIIT edzés+ 20-35 perc vinyasa jóga.
mit kell tennem?:(((
2020. ápr. 26. 15:09
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hány kiló? Hány centi magas?
2/10 A kérdező kommentje:
19. 165/64☹️
2020. ápr. 26. 15:48
3/10 anonim válasza:
szerintem nem híztál, csak felvetted a normál súlyod. Majd ha megint mégy valahova, akkor visszafogysz. Igyekezz ezt a súlyt tartani. Ne 900-1300 kcal-ázz mert az nagyon kevés. Fiatalka vagy még ilyen kemény önkínzáshoz. Egyébként is 1 hónap telt el, a szervezeted 1 hónap alatt semmit nem fog változni. De még egyszer a súlyod jó.
4/10 anonim válasza:
Nem nassolsz észrevétlenül? Egész konkrétan mit eszel reggel, délben, este? Cukros italok? De lehet az mérési hiba is, mert hetente 1 kiló hízás normál étrend mellett valószínűtlen. Lehet, hogy sokkal többet mozogtál korábban?
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs nasi😂 reggeli: 30gramm teljes kiorlesu muzli+1deci tej altalaban vagy teljes kiorlesu kenyer valamivel es valami zoldseg. Ebed az tok valtozo, ma peldaul sult hust ettem savanyukaposztaval. Vacsora hal, fott rizs (20-35gramm), párolt zöldség, nyers répa/retek vagy amilyen zöldséget találok. Kávét iszom egy nap 2-4szer tejjel, cukor nelkul ezen kívül csak vizet. Ha nagy ritkan kell plusz étkezés is, mert az óráim miatt csak mondjuk 3kor tudok ebedelni akkor almát eszem a legtöbbször, esetleg puffasztott búza/rizs... Az elmúlt félevben ennyit sem mozogtam, leszamítva a napi egyetem-koli sétát.
2020. ápr. 26. 18:03
6/10 anonim válasza:
Próbálj mozogni, és menj endokrinológushoz, hátha valami baj van
7/10 anonim válasza:
Ilyen étkezéssel lehetetlen hízni, mert ez egy durván fogyókúrás étrend! Ugyanazzal a mérleggel mérted? Ugyanabban a napszakban, ugyanúgy öltözve? Ha te ettől hízol, akkor hormonális problémád van. A szükséglet alatti kalóriától nem lehet hízni.
8/10 A kérdező kommentje:
Merleg+idopont stb ugyanaz 🙂 köszönöm a valaszokat!!
2020. ápr. 26. 21:54
9/10 anonim válasza:
és mégis mitől akarsz fogyni?
az internetezéstől?
10/10 A kérdező kommentje:
Igen
2020. ápr. 29. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!