Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Napi 1400-1500 kalóriát eszem, semmi kenyér, semmi édesség, semmi gyorskaja. Yaziot használom kalória számlálásra. Mindenap szobabiciklizek 1-1,5 órát, 160cm vagyok 88kg, 2 hónapja csinálom és egy deka sem ment le, napi 2 liter vizet meg iszom,iszok zöld teát, citromos vízet. 9 hónapja szültem.2020. jún. 25. 22:07
1/16 anonim válasza:
Nincsenek esetleg rejtett kalóriák amiket beviszel? Próbálj egy labort csináltatni
2/16 anonim válasza:
Szerintem hormonális oka van a szülés/szoptatás miatt. Én is így jártam, épp 9 hónapos a baba, és ugyan visszafogytam a terhesség előtti súlyomra, de annál lejjebb nem megy. Talán majd ha már egyáltalán nem cicizik.
3/16 anonim válasza:
Nálam is detto amit a 2. válaszoló írt. 8 hónapja szültem, annyi vagyok, mint terhesség előtt, de nem nagyon akar annál lejjebb menni - pedig edzem és egészségesen táplálkozom. Szintén szopizik
4/16 anonim válasza:
Én nem szoptatok de nálam se megy le. Annyi vagyok mint terhesség előtt. Habár a doki diétára fogott mert magas a koleszterinem, de így sem megy le, hogy nem eszek sokat és egészségesen táplálkozok
5/16 A kérdező kommentje:
Nincsenek rejtettek, mert mindent be irok, és amugy sem kívánom, nem szoptatok. Szülés előtt voltam 79kg. Még azt sem tudtam el érni. 😔
2020. jún. 25. 23:23
6/16 A kérdező kommentje:
Csinálni fogok labort, mert úgy érzem muszáj.
2020. jún. 25. 23:23
7/16 anonim válasza:
Hátha segítség: Nekem azt mondta az orvosom, annyi időt adjak magamnak, amennyi ideig terhes voltam. Utána már könnyebb lesz, mert annyi idő kell a szervezetnek, hogy visszaálljon.
Ikreim vannak, számoljak dupán.
Amikor elmúltak 1 évesek, elkezdtem diétázni. Szenvedtem, de semmi változást nem láttam. Fel is adtam 2 hónap után.
Pár hete kezdtem újra, hogy a szülinapjukon mégis valahogy kinézzek és lám csodát, most már látható a változás. :)
Hülyességnek gondoltam, de tényleg pár hónappal később sokkal könnyebben olvadnak a kilók.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor most csináljam tovább, vagy várjak még vele?
2020. jún. 26. 13:48
9/16 anonim válasza:
menj el az orvoshoz lehet hogy pajzsmirigyed van azert nem fogysz
10/16 A kérdező kommentje:
Megyek is, jövöhéten. 🙂
2020. jún. 27. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!