Ha "egészségtelen" Ételeket eszek, úgy hogy mértékkel, úgy fogyhatok?
Le akarok adni 15kg, viszont nem tudom hogy így lehet vajon? Tulajdon képpen valós megerősítésre lenne szükségem.
Az egészségtelen alatt, arra gondolok hogy fehér liszt, rendes cukor, tehát hogy minden az ilyen hétköznapi dolgokból van. Remélem értitek.
Illetve milyen ételek azok, amik viszonylag kevés szénhidrátot tartalmaznak?
A nőgyógyász azt mondta, hogy szénhidrát csökkentett diéta kéne, illetve azt hogy nem kell itt nagy dolgokra hanem pl. Krumpli helyett rizst eszek. Na szóval, lehet most ez egy ostoba kérdés de a segítséget megköszönném.
Tudom hogy drágák, de azok még elfogadhatóak.
Egyébként sok fehérjét eszem. Bár mondjuk ha valaki írna grammban, hogy mi az a sok akkor pontosabban tudnám írni hogy tényleg sokat eszem e. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az ilyen kalkulàtorok csak szàmolnak, és àltalànosítanak a tàpanyagarànyok tekintetében, ami nem mindenkinek jó. A sajàt szervezetét mindenkinek érdemes kiismerni, és ez alapjàn összeàllítani étrendet.
Én pl IR- es vagyok szénhidràt intoleranciàm van, és az àltalànosan ajànlott 160g szénhidràt diétàval semmit nem fogytam, feleslegesen csinàltam hónapokig, mozgàs mellett se ment le semmi.
Vàltottam LCHF étrendre és ez bejött. Az ízlésvilàgomba is jobban beleillik kaja tekintetében és sokkal jobban is érzem magam vele. A makróim : fehérje 120g körül, szénhidràt 80-85g, zsír 160-180. Szépen fogyok éhezés nélkül, én egyértelműen megtalàltam az utamat és nem érdekel semmilyen kalkulàtor:)
Kísérletezz, és te is meg fogod talàlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!