Nagyon elcsesztem a tegnapot?
Reggeli: 150gramm virsli
Délelőtt folyamán: egy domino, egy francia krémes, egy túrókocka
Délben: 2 szelet rántotthús, 1 szelet rántottsajt
Délután: 2 tábla csoki
Edzés reggel: 40perc intervallum helyben futás(1perces váltásokkal) + 60guggolás, 30 fekvőtámasz, 60felülés, 40 törzsemelés súlyzóval, 40 kitörés.
Edzés este: hasazás(előre, ellentétes oldalra, térd összehúzás stb, összesen 180) + lábemelés(előre, külső-belső combra, hátra fel stb, ez is 180 összesen) + helyben szökdelés 15 percig közben kb 30x kiguggolás oldalra + nyújtások.
Reggel - este 1-1 óra edzés, azért az nem egésznap:D
Nem szoktam ennyit edzeni, csak tegnap, mert sokat ettem. Próbáltam ellensúlyozni.
Alapból 15p intervallum + hasazás + lábemelés szokott lenni.
Virsli??Atyaég!
Nem csodálom,hogy falási roham jön rád.Diéta közben virsliket,felvágottakat,szalámikat mindet kerülni kell!
Legnagyobb baj velük,hogy alig van bennük fehérje viszont jó adag telítetlen zsírokat tartalmaznak.
Hogy akarsz rendesen fogyni,hogyha egy rakás szénhidrátot meg zsírt viszel be??
Egy reggelinek így kellene kinéznie:
2-3 db tojás,20g zabbal ,minimális vízzel elkeverve,5 g vmilyen olajjal. Ezt meg lehet kenni zsírszegény túró és vmilyen fehérjében gazdag joghurt keverékével.
Kész a reggeli!Miért jó ez?Mert magas a fehérje tartalma,ami reggel elengedhetetlen.Maga a fehérje olyan hormonokat szabadít fel,amely jól lakottság érzetét okozzák.
Rántott hús,rántott sajt?
Gyorsan elfelejthetsz minden olajban rántást!Egy rakás felesleges kalória,mert mindegy mit rántasz ki tocsogni fog az olajban!
Ahogy látom rád különösen igaz,hogy több étkezés inkább káros rád ,mint hasznos.
Én max 3 fő étkezést javaslok,ne a kajáról szóljon a napod és látod,hogy a több étkezés még több kalóriabevitelre ösztönöz téged vagyis falsz.
Miért olyan fontos a fehérje?
Mert nélküle biztosan nem tudod a diéta miatt fentartani a izomtömegedet.A fogyás során minél több zsírt akarunk veszíteni és minimalizálni az izomvesztést.
Igazából az a legrosszabb,hogy ilyen pocsék makrókkal még izmot sem tudsz építeni.
Hány éves vagy?Mekkora a tömeged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!