Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elcsesztem a napom ezzel?

Nagyon elcsesztem a napom ezzel?

Figyelt kérdés

apáék nőnapi sütit vettek. Holnap is ezt fogom csinálni szóval tudnom kell hogy kinek mi a véleménye.

Szóval ma reggelire egy durum toastkenyeres sajtos, sonkás szendvicset ettem zöldségekkel. Ebédre egy fél tányér medvehagymakrémlevest és egy 200 grammos pangasius párolt halat, rizses zöldséges körettel. Aztán vacsorára még megettem a rizsköretnek a maradékát ami olyan 100 gramm körül lehetett. Közben belekanalaztam a szilvalekvárba. Aztán jött a profiterol . Megettem belőle 3 gombócot plusz egy jó adag krémet. Nem tudok neki ellenállni olyan finom. Bárminek, de annak nem. Szóval szerintetek ez nagy kilengés volt? holnap is valószínű megcsinálom mert még van egy tál. De hétvégente futok és holnap reggelt sis 13 km-rel indítom aztán a vasárnap reggelt is, de akkor lehet, hogy úszni fogok. Így szerintetek belefér?

2014. márc. 7. 23:11
 1/3 anonim válasza:
100%
Miért cseszted volna el? Ha jól esik, nyugodtan szabad bűnözni, persze csak mértékkel. Jól tetted, hogy engedtél a csábításnak :)
2014. márc. 8. 00:13
 2/3 anonim válasza:
Első jól mondja ;)
2014. márc. 8. 06:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerencsére nincs mindennap nőnap, így nem rontottad el. Egyszer-egyszer belefér egy kis jutalom magunknak.

Egyébként pedig ne 1-1 napokban gondolkozz, hanem összefüggéseiben nézd a dolgokat. Egész héten keményen dolgoztál, korán keltél, suliba/dolgozni mentél, délután tanultál, háztartást vezettél (kortól függően gondolom ezek jöhetnek szóba :D), aztán időt szakítottál az edzésre is, mert nem lehet ám kihagyni. Az éktezésekre figyeltél. Na most, bumm, egyszer becsúszott egy kis süti. És? Ez még belefér.

2014. márc. 8. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!