Hogyan lehetséges számolni a kalóriákat? Nekem olyan bonyolultnak tűnik.
Őszintén, nekem sincs kedvem számolgatni. Érzésre állítottam össze. Elsőre kevés lett, mert szédültem nap közben, úgyhogy módosítottam rajta. Tegnap párom nem bírt magával, szóval addig nyaggatott, hogy lemértük. Nem volt olyan macera, mint hittem, és szinte pontosan 1500 kcal volt, amennyit reálisnak gondoltam. Nyilván mem mindig ennyi, olyan 1400-1600 kcal között lehet átlagosan.
Szóval ha jól megválogatod mi legyen, sok zöldséget eszel, akkor jó lesz. A zöldségekben nagyon kevés a kalória, bármikor belefér rágcsának, ha éhes vagyok, vagy csak unatkozom. 10-30 kcal/100 g, a hüvelyeseket leszámítva.
én félévig minden egyes étkezésem előtt minden egyes össze tevőjét lemértem mindig és addig meg se ettem amíg nem néztem meg mennyi kalória, így volt hogy egy szendvics elkészítése 5 perc helyett 15 perc volt, de utána már megtanultam, létrejött egy rendszer már fejből tudom mi mennyi kalória kb meg kialakult egy
evés szokás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!