A mérlegem azt írja, hogy napi ~3050kcal a BMR-om, lehetséges ez?
Minden be van állítva rajta helyesen (nem, kor, magasság), 23 éves fiatal férfi vagyok 182 centi magassággal. El se tudom képzelni hogy én napközben elégetek 3000-nél több kalóriát, maximum akkor ha nagyon intenzíven mozgok
A nyár eleje óta napi 1500 kalóriát ettem szénhidrátszegényen, és így sikerült fogyni heti 0.5-0.6 kilót átlagosan: hihető, hogy tényleg annyira lenne szükség ha egyszer úgy döntenék hogy nem akarok többet fogyni?
Ha kb 160 kiló vagy, akkor reális lehet.
Ha nem vagy ennyi, akkor valószínűleg rosszul mér a mérleg vagy valami nem jól van beallítva.
Milyen márka, típus?
Néztem én is hogy jók-e a mértékegységek, és igen: annyi izom sincs rajtam ami ennyit energiát igényelne napközben, szóval nagyon pontatlan ezzel kapcsolatban a mérleg
Diéta szempontjából ketón vagyok, nem eszem semmilyen szénhidrátot (tésztafélék, lisztes dolgok leveseket is beleértve, cukros dolgok, krumpli, kukorica, rizs, meg a gyümölcsöket is mértékkel), sajnos nincs időm nyomon követni a makrókat, de 100%-ban kihajítottam itthonról mindent amiben ezek lehetnek, és csakis olyan dolgokat veszek amik passzolnak ehhez a diétához, és a kalóriatartalmat figyelem csak, hogy 1500 alatt legyen, és rostokkal tele
Így a végefelé kezd lelassulni a fogyás, hogy kezdem elérni a 75 kilót, pedig még bőven van pocakom meg kapaszkodóim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!