Lehetséges így a fogyás?
Figyelt kérdés
Tudom tudom már van vagy 748392920 ilyen kérdés szóval mellőzzék kérem az ilyen hozzászólásokat. Naponta minimum 80 percet gyalogolok nem lassú,de nem is a leggyorsabb formában,általában hegyre. Ezen kívül hetente kétszer 3 órát néptáncolok. Először is mennyi kalória ajánlott? 1000-1500 elég? Kb 3-4 kilót szeretnék fogyni zsírból. Jelenleg 55 kg vagyok.2020. jan. 11. 17:45
1/6 anonim válasza:
függ a magasságod is e kérdés megválaszolásához hiszen mindenkinek megvan az alap napi kalóriaégetése és ehhez párusul a +mozgás ami szintén több kalóriát éget le. 3-4 kg az tök hamar meglehet csinálni. 500kcal kevesebbet kell enned, mint ammennyitt összesen égetsz 1 nap alatt. Így nem fogod érezni, hogy éhes vagy, ha betartod akkor 1,5 hónap alatt meg is leszel. Ha 2 hét alatt megleszel az a kövi hétre vissza is fog jönni. Okosan kell csinálni.
2/6 anonim válasza:
Napi 1200 kcal a minimum, ennél lejjebb ne menj! Másrészt, mivel nincs is rajtad igazán felesleg, inkább az ételek minőségén és a mozgáson múlik. De ahogy olvasom, amit írtál, az utóbbi megvan. Étrendben pedig a szokásos: fehér lisztes, cukros dolgok off, és inkább lassan felszívódó szénhidrátok, sok zöldség, és a szükséges fehérje.
3/6 A kérdező kommentje:
162 centiméter vagyok :)) köszönöm szépen a válaszokat,ha valaki még akar,írhat.
2020. jan. 11. 18:34
4/6 anonim válasza:
Ne akarjál fogyni! Ismétlem: NE AKARJÁL FOGYNI!!!! Mért kéne fogyni ideális súlyból? Mire számítasz? Milyen hiányod van az életben? Akármi is az, ettől biztos, hogy nem lesz jobb, jó eséllyel rosszabb lesz!
5/6 anonim válasza:
Ennyi mozgàs mellé kevés ez az energia amit írsz. Amúgy a szénhidràtot vedd vissza és nem kell szàmolgatni semmit:) Hidd el, könnyebb lesz úgy élni.
6/6 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék fogyni ZSíRBÓL,mert mint említettem,néptáncolok,és mivel nem a legszebb ilyen alakkal táncolni,szeretném csökkenteni az elfoglalt térfogatot. A zs;írt szeretném csökkenteni,de sajnos edzőterembe nem járhatok.
2020. jan. 12. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!