Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lehetséges így a fogyás?

Lehetséges így a fogyás?

Figyelt kérdés
Tudom tudom már van vagy 748392920 ilyen kérdés szóval mellőzzék kérem az ilyen hozzászólásokat. Naponta minimum 80 percet gyalogolok nem lassú,de nem is a leggyorsabb formában,általában hegyre. Ezen kívül hetente kétszer 3 órát néptáncolok. Először is mennyi kalória ajánlott? 1000-1500 elég? Kb 3-4 kilót szeretnék fogyni zsírból. Jelenleg 55 kg vagyok.

2020. jan. 11. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
függ a magasságod is e kérdés megválaszolásához hiszen mindenkinek megvan az alap napi kalóriaégetése és ehhez párusul a +mozgás ami szintén több kalóriát éget le. 3-4 kg az tök hamar meglehet csinálni. 500kcal kevesebbet kell enned, mint ammennyitt összesen égetsz 1 nap alatt. Így nem fogod érezni, hogy éhes vagy, ha betartod akkor 1,5 hónap alatt meg is leszel. Ha 2 hét alatt megleszel az a kövi hétre vissza is fog jönni. Okosan kell csinálni.
2020. jan. 11. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Napi 1200 kcal a minimum, ennél lejjebb ne menj! Másrészt, mivel nincs is rajtad igazán felesleg, inkább az ételek minőségén és a mozgáson múlik. De ahogy olvasom, amit írtál, az utóbbi megvan. Étrendben pedig a szokásos: fehér lisztes, cukros dolgok off, és inkább lassan felszívódó szénhidrátok, sok zöldség, és a szükséges fehérje.
2020. jan. 11. 18:29
 3/6 A kérdező kommentje:
162 centiméter vagyok :)) köszönöm szépen a válaszokat,ha valaki még akar,írhat.
2020. jan. 11. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
22%
Ne akarjál fogyni! Ismétlem: NE AKARJÁL FOGYNI!!!! Mért kéne fogyni ideális súlyból? Mire számítasz? Milyen hiányod van az életben? Akármi is az, ettől biztos, hogy nem lesz jobb, jó eséllyel rosszabb lesz!
2020. jan. 11. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi mozgàs mellé kevés ez az energia amit írsz. Amúgy a szénhidràtot vedd vissza és nem kell szàmolgatni semmit:) Hidd el, könnyebb lesz úgy élni.
2020. jan. 11. 21:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék fogyni ZSíRBÓL,mert mint említettem,néptáncolok,és mivel nem a legszebb ilyen alakkal táncolni,szeretném csökkenteni az elfoglalt térfogatot. A zs;írt szeretném csökkenteni,de sajnos edzőterembe nem járhatok.
2020. jan. 12. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!