Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Más is rosszul érzi magát ha...

Más is rosszul érzi magát ha nem egészséges ételel viszi be a kalóriát?

Figyelt kérdés

Figyelek a kalóriákra de van pár nem éppen egészségesnek mondott nasi amiről nem tudok lemondani.

Ezt úgy eszem, hogy beleszámolom a kalóriába de mégis rosszul érzem magam utána, hogy miért nem normális ételt vittem be. Pedig nem egész nap eszem így a napból csak 1 étkezés van amikor nem éppen egészségeset viszek be a kb 3 étkezésemből 2 egészséges normális étel.

2019. júl. 27. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Én nem vagyok híve a gyorséttermeknek, de ha a kocka csokikát te bizonyos időközönként nem tartod problémának, akkor áruld már el, hogy pl havonta 1 ilyen menü, persze cián nélkül, amit leírtál, mit árthat?? Nem ettől fog meghízni egy ember. A kalória egyensúly a lényeg, az más kérdés, hogy a szükségletét ki, miből és hogyan fedezi.

2019. aug. 16. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!